Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefont szeretnék venni...

Telefont szeretnék venni melyiket?

Figyelt kérdés
Iphone 4s gondolkodtam bejön az ios és nagyon tetszik is 1 baj van vele hogy nem értek a JB hez és nem szeretném el rontani viszont Xperia S nagyon tetszik (eddig nem tetszetek a nagyobb tellók de ez nagyon jól néz ki) viszont még nem lehet kapni ha jól tudom. Melyik telefon a jobb illetve az xperia s mennyibe fog kerülni és mikor lesz kb kapható t mobilenál illetve függetlenül bárhol :D

2012. febr. 29. 22:50
 1/9 anonim ***** válasza:

iPhone 4S-el hidd el jól fogsz járni de ha mégsem kell akkor a Sony Xperia S nem tudom milyen árral érkezhet de az se rossz, sztem 80e ft körül fog érkezni.

Xperiák közül én még ajánlanám a Ray-et vagy az Arc S-et azok se rosszak.Sőt a neo V elég olcsó is ebben a kategóriában és viszonylag jó.

2012. febr. 29. 23:20
 2/9 anonim ***** válasza:

Egyébként a Samsung Galaxy?Azokból is vannak jók pl.:

Galaxy Note vagy Galaxy S II-ből is lehet válogatni nagyon sok változat van belőle, kisebbek meg ottvan a Galaxy Ace.

2012. febr. 29. 23:38
 3/9 A kérdező kommentje:
Utolsó acehez volt szerencsém és tuti hogy nem vennék mert nagyon nem jött be (lassú,akad) de felsőkategóriás telefonon gondolkozok olcsóbb telók nem érdekelnek a Samsungot meg nem szeretem Galaxy note nekem túl nagy már nem tetszik. Az S2 jó de nekem a kinézete nem jön be illetve olyanokat hallotam róla hogy nagyon gyors de néha igyis befagy illetve hogy melegszik. A sony S 80 ezer lesz akkor el gondolkodnák rajta de mivel 12mp 2 magos 1.5 mgz nem hinném hogy ilyen olcsó lenne
2012. márc. 1. 00:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Az Xperia S legalább 140 lesz. A Samsungot jól teszed, ha elfelejted, a 4S pedig árban nem versenyezhet az Xperiával (ennek ellenére jó telefon, csak annyit nem ér).
2012. márc. 1. 00:55
 5/9 A kérdező kommentje:
Elöfizetésel vennék Iphone így 150 ezer lenne nem tudom a T mobilnál mennyi kedvezményt adnak majd Xperia S és hogy mikor lesz kapható. Ios nagyon bejön de nem igen értek a JB hez és nem szeretném elbaszni szóval emiatt kicsit Android felé húz a szívem mert ott ugye semmit se kell tenni. Nem az ár alapján szeretnék dönteni hanem hogy melyik a jobb :D bár mondjuk ha 80 ezer vagy vmi jelentősebb különbség lenne akkor azért az árt és nézném
2012. márc. 1. 01:16
 6/9 anonim ***** válasza:

A Sony Xperia S egy kifejezetten erős telefon lesz, jól jársz vele. Ellenben ha az előre kész dolgokat szereted (nem kell összeválogatni neked kikeresgetni..stb.), akkor az iOSt sokkal kézre állóbbnak fogod találni mint az androidot. Az android inkább a bütykölőssebb fajta rendszer. Nagyon komolyra össze lehet állítani illetve könnyű megismerni, ha se kedved sem időd az ilyesmivel pepecselni :D

Miért fontos a jailbrake neked?

2012. márc. 1. 02:03
 7/9 A kérdező kommentje:
Azért akkarom JBzni ogy ingyen tudjak alkazmazásokat tölteni rá ugyan nem mind drága de pl vannak elég drágák 1000-1500 ft és ha pl akkarok rá rakni 30 programot akkor +20 ezret kéne fizetnem kb :D ugye androidnál csak rá rakom és ennyi
2012. márc. 1. 13:47
 8/9 anonim válasza:
az 1.-nek 130k egy s és egyébként spec-ben az s jobb
2012. ápr. 22. 18:08
 9/9 A kérdező kommentje:
már vásároltam és xperia S vettem nem bántam meg.
2012. ápr. 22. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!