Milyen Androidos telefont vegyek?
A HTC-t ne sorold egy kategóriába a ZTE-vel. Attól, hogy még nem ismered, attól még egy felsőkategóriás márka. A Sensation és a Desire nem véletlenül kerül 100e-Ftba. Annyiért gagyit nem kapsz. Persze előfizetéssel adnak egy rakás kedvezményt, de a Galaxy W-t is csak úgy kapod 47ezerért...
Én egszerettem a HTC Sense funkcióit, a harmadik (Huawei) telefonom csupasz Andriod kezelőfelülete egy rakás f*s és idegestő.
Oké, hogy nem hallottál a HTC-ről, de akkor nézz utána, és megtudod, hogy a Samsung csúcskészülékeivel versenyzik.
ZTE az más, eddig csak gyenge alsókategóriás telefonokat gyártott (bár most ő is meg akard erősödni), de HTC top5 márka, jobb, mint Samsung.
"Eddig a SE Xperia Active tetszett, de negatív tényeket hallottam a SE készülékekről, így erről letettem. "
A 40-45 ezres kategóriában a legjobb a sony ericsson, nem tudom milyen negatív tényeket hallottál, de a 2011-es tipusokat éppenhogy dicsérik szinte mindenhol. Az xperia mini pl. különösen ajánlott plecsnit kapott a mobilarena tesztjén, ezt nem osztogatják arrafelé annyira bőkezűen.
A galaxy w az, meg nem ebben az árkategóriában van, max előfizetéssel.
Ezt tegnap írták itt a gyakorin..
Egészségedre, ha te itt hallgatsz olyanra akinek még aránya sincs az oldalon.
Ajànlom figyelmedbe a különböző mobilos fórumokat is. pl mobilarena...
Ez hatalmas hülyeség.
Amúgy egy ideig én sem szerettem az SE-t, amikor még alig-alig értettem a telefonokhoz, mert az X8 meg egyéb modellek alapján döntöttem, de az új modellek (2011 és újabbak) már ugyanolyan jók, mint a többi gyártó telefonjai.
Sőt, olcsó kategóriában SE az egyértelmű nyertes, 40-60-ig kb csak SE-t szabad venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!