Iphone 4 S vagy Sony Ericsson Xperia Nozomi? ( Arc HD; S)
Figyelt kérdés
Melyiket éri megvenni? Az egyiknel ez jobb a másiknál pedig az, mi alapján érdemes eldönteni?
Számomra fontos a gyors,könnyű netezésé,jó kamera ,nagy képernyő és ,hogy vékony legyen
Iphone 4S
Sony Ericsson Xperia (Nozomi vagy más néven :Arc HD, S)
2012. febr. 12. 18:47
1/19 anonim válasza:
az xperia-t válaszd, jóval jobb az ár-érték aránya, mint az iphone-nak
2/19 anonim válasza:
leginkább os alapján mivel mind2ő nagyon gyors készülék nem hinném hogy anyira számitana hogy msot 5 mp vallat vagy 6mp allat tölt be valamit... nekem iphone 4s jobban bejön az ios miatt meg nekem elég a 3.5 hüvelykes képernyő méret nekem a xperia s é nem tetszik már túl nagy :D
3/19 anonim válasza:
első akkor vegyen zte bladeet annak a legjobb ár/érték aránya .. ez hülyeség hiszen az iphone meg 2 év múlva is 100 ezerért el lehet adni xperi már nem igen... amúgy xperia s még nem is igen látam magyarországon lehet már venni egyeltalán?? ( úgy hallotam ilyen 140-160 ezerbe kerül)
4/19 anonim válasza:
mindent amit tudsz csinálni az Xperian , tudod azt az iphone - on is + még ott a siri ,+ ellenőriznek minden appot , tehát lehetetlen vírust kapni , egyszerű , bár mondjuk kicsit törékeny , de ezt 1 tokkal meglehet oldani
5/19 kisvuk29 válasza:
Ez a típusú Xperia nekem nem tetszik,de az IPhone nem olyon rossz.Elég szép.Jó az IOS.Szerintem az IPhone legyen,mert az nyerőbb.(Amúgy,ha mondjuk Xperia mini pro lenne,az lenne,de most az IPhone jobb.)Azt vedd meg.
6/19 anonim válasza:
Xperia mert okosabb és legalább némi dizájnt is mutat.
7/19 anonim válasza:
iphone szerintem szebb mint az xperia S a Xperia mini pro meg messze van az iphonetól
8/19 anonim válasza:
Ha megnézed a Xperia S majdnem minden téren jobb az iphone-nál....
9/19 anonim válasza:
IPHONE 4S Mindenképpen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nkem van ilyen telefonom és sokkal jobb Mert az egyék ismerősömnek ilyen Xperiája van, de monta h eladja és vesz egy 4S-et :)
10/19 kisvuk29 válasza:
Szerintem ezt neked kell eldönteni,mert nehogy a mi hibánkból valami sz@rt vegyél.De ha mégis rám hallgatsz az Iphone ezen modellje szebb mint az Xperia ezen modellje.DE a döntés a te kezedben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!