IPhone 4. Megéri?
Sziasztok!
nem nagyon értek a mobilokhoz és bizonyára már ezerszer feltették ezt a kérdést itt, de én is megkérdezem: megéri iPhone-t venni?
Egy ilyen céges csomagon belül az eredeti árhoz képest jóval olcsóbban tudnék hozzájutni újonnan, nyilván.
Az világos, hogy ez a legmodernebb, mindent tud, menő, stb. Mégis innen-onnan elég sok panaszt hallok róla, így vegyesek az érzéseim.
Pl igaz, hogy egy napot bír csak ki feltöltve? Vagy, hogy az alkalmazásait csak wifin keresztül lehet használni? Nem mindig lehet hívni, nem mindig kapcsol, vagy ha kapcsol nem hallom a másik felet? Az érintőképernyője elég szeszélyes, hol használható, hol nem... Ezeket hallottam róla, mi igaz ebből?
Köszönöm a válaszokat!
A kérdező vagyok.
Igen, a 4S-re gondoltam. Pontosítok, úgy is használhatok egy alkalmazást - amit már telepítettem - hogy se wifi, se mobilnet?
Most mondok egy példát, telepítek rá egy hídépítős játékot, vagy egy érintős gitárjátékot. Ehhez kell net? :)
Meddig bírja egy ilyen telefon? Számolhatok évekkel? Túl sokat nem fogom nyomkodni és vigyázok rá...
Ahhoz nem kell net.
2 évre szerintem bármilyen telefonnal tervezhetsz, addigra úgyis elavul. (És az alma körüli hype miatt még akkor is drágán el tudod adni.)
Ha olcsóbban ( de csak akkor) hozzájutsz akkor megéri, pláne ha nem nagyon értessz hozzá, mivel elég egyszerű a használata pl az Androidhoz képest. A kijelzője tényleg nagyon jó, az érintőkijelzőről én még nem hallottam rosszat (de amúgy is garancia van rá), ezt a netes dolgot meg szerintem összekevered az alkalmazások letöltésével az App Storeról, amihez viszont tényleg kell net.
Az aksi az igaz, hogy nem bír sokat, de aki okostelefont akar, annak ezt az áldozatot meg kell hoznia, mivel a többié se.
Viszont ami nagyon fontos: Könnyen törik, úgyhogy nagyon vigyázz rá.
Ritkán ajánlom az iPhonet, de most megteszem.
Amúgy mennyiért jutnál hozzá?
Nem tudom most pontosan, de olyan 50 ezer körül.
Ami miatt a töltős kérdést tettem fel az az, hogy ha ennyit van töltve a telefon, nem megy tönkre az aksija?
Láttam már keménytokot hozzá, abban hordanám.
Az AppStore letölhető alkalmazásai ingyenesek egyébként?
Olvastam itt egy olyat is, hogy csak az iTunesról lehet zenét tenni az iPhonera. Sima MP3-at miért nem lehet? Nem létezik egy konverter hozzá?
Még ezt kiegészíteném annyival, hogy nagy különbség van a sima 4 és a 4S között?
A sima 4 (32gb) és a 4S (16bg) között 20 ezer forint különbség van, egyébként így 70 a 4S.
Még így is megéri szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!