Megéri durván 140. 000 Ft-ért egy vadiúj Iphone 4S 16GB-t venni előfizetéssel?
+ 60 lepedővel olcsóbb a függetlennél
+ Apple minőség/terméktámogatás
- előfizetés (nem tudom, pontosan milyen, mivel nem írtad, szóval csak tippelek) ~ 10k/hó, két évig
- Itunes a barátod? Ha nem, szívás.
- Tok muszáj, vagy első ejtésnél törik
- zárt rendszer - vagy Jailbreak, de akkor amennyire én tudom ugrik a gari (nem vagyok tulaj, szóval ha nem így van, nem leb*ni, kijavítani!;))
Konzekvencia: Ha bírod fizetni a havidíjat, nem zavar, hogy nem független (btw. ~20k függetleníteni a szolgáltatónál), és bírod az almát, kifejezetten ajánlott.
Szvsz nem vennék szifont, de ez teljesen szubjektív vélemény, a fentebb leírtaktól függetlenül.
Köszi a választ!
Hát ez a tré mobilnál lenne...egy összegben ennyi az ára ha előfizuval veszem meg és én választom ki azt is, h melyik tarifacsomaggal. Nem kellene részletre, meg használtan se.
Szia!
Az iPhone-os kérdésemre írtál! Kérdeznék ha nem gond...
Úgy érzed ki tudod igazán használni, amire ez a telefon képes? Nekem pl egy N73-as Nokiám van már évek óta, de azt se tudom maximálisan kihasználni...
Melyik tarifacsomagban vagy és mire használod leginkább a telefont? Gondolom előfizus vagy...
Gondolom nem ide akartad írni ezeket, de akkor ide is válaszolok ha itt a kérdés:
Nem, nem tudom kihasználni 100%-ban a telefont, leginkább azért, mert nem nézek rajta filmeket.
Minden más funkcióját kihasználom, SMS-eket küldök elég sokat (nagyon gyorsan lehet vele reagálni, 10-15 másodperc alatt egy 3 soros üzenetet simán elküldök), telefonálni is viszonylag sokat szoktam (tényleg jól bírja), az e-maileimet is gyakran megnézem, használom a facebookot is, emellett esténként játszani is szoktam vele.
Ennek ellenére szerintem nem használom ki tökéletesen, szerintem nem is lehet, viszont megérte az biztos.
Médiamánia M díjcsomagom van, abban jó az adatforgalom is, nincs túlforgalmazási díj, és havi 8000 Forintot fizetek amit le is beszélhetek, és kapok 150 SMS-t is.
Én csak ajánlani tudom, viszont mindenképp vegyél rá tokot, mert könnyen sérül (bár ennek már elég jó az ütésállósága, főleg a képernyő a sérülékeny), az iPod touchom mondjuk bírja ha le esik a földre, semmi baja nincs 4 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!