Megéri a iPhone?
Figyelt kérdés
Azt akarom kérdezni, hogy megérné venni használtan iPhone 3gs-t?Vagy akár külföldről megérné behozni iPhone 4-et és ez,hogy történhetne?
Légyszíves csak normálisakat írjatok!
Köszönöm!
2012. febr. 27. 17:47
1/7 anonim válasza:
Nálunk a 4 95e általában gyári függetlenek, azok jók.
Ha 3at akarsz az 50e, bár annyira nem jók mint a 4.
Ha kihasználod megéri a 4-es, különben csak pénz pazarlás.
2/7 anonim válasza:
Megérni nem éri meg, mert túl van árazva. De ha tetszik, akkor megveheted
4/7 anonim válasza:
iPhone 4 vagy 4S, a többi az semmiképp sem éri meg, még ingyen sem.
5/7 anonim válasza:
én 85ért vettem a hétvégén t-s 16 gigás fehér i4-est. van 1-2 kisebb karc, írtunk adás-vételit letiltás ellen. ha figyeled, akkor vannak jó ajánlatok. öcsémnek meg 3gs van, 50ért szerintem az sem annyira rossz, bár tény, hogy kicsit lejárt..legalább egy 4-et vegyél. külföldről meg azért nem éri meg(pl usából) mert szinte biztos, hogy fenntartják vámon. eu-n belül pedig nem sokkal olcsóbb, bár ebay-en lehet licitálni, de ott is a végár ilyen 78-85ezer Ft-nak felel meg.
6/7 anonim válasza:
ha kihasználod mindenképp megéri, e legmegbízhatóbb telefon a piacon, bár tényleg meg kell fizetni a kis almát a hátulján. Nekem 4S-em van, és nagyon meg vagyok elégedve vele.
7/7 anonim válasza:
"e legmegbízhatóbb telefon a piacon,"
Na ebbe nagyon beletudnék kötni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!