Szerintetek érdemes iPhone-t venni? Ha nem milyet vegyek helyett? érveket és ellenérveket
Figyelt kérdés
2012. márc. 5. 21:23
11/16 anonim válasza:
válasz : minek rá flash player? flash játékokat akarsz játszani egy okostelón? videókat ugyanúgy tudsz nézni rajta flash nélkül is...
12/16 anonim válasza:
Így lenne 5-ösöm a lottón, tudtam, hogy ezt fogod mondani, ha már nincs észérved akkor jön az a kérdés, hogy "az minek?" Elárulom neked, hogy videókat sem tudsz nézni max youtobe-ot a beépített youtobe kliens miatt, de más tárhelyre feltöltött tartalmat nem tudsz megnézni (tudom, hogy most azt fogod mondani, hogy neked a youtobe-on kívül nem kell más és meg se vennéd, ha mást is támogatna) És a flash még rengeteg mindenre jó. Azt mondod 3,5"-ra nem kell flash, de pár komentel ezelőtt még az iPad 3-at istenítetted aminek 9-10"-os kijelzője lesz nehogy azt mond, hogy neked arra sem kell flash. Ha ez megfordulna a fejedben akkor töröld le a gépedről a flash player-t és nézd meg mire mész vele.
13/16 anonim válasza:
Volt már iPhone a kezedben? minden más tárhelyes videót képes lejátszani.. az iOS nem flash alapú, a gépen meg kb. minden 5. weboldal flash alapon működik. Az se mindegy, hogy mennyire van rá szükség. Az iOS megoldotta flash nélkül is a dolgokat, míg az androidnak ez nem sikerült.
14/16 anonim válasza:
Ha megengedhetném magamnak, biztosan vennék iPhone-t, mert egyrészt szerintem nagyon jó, másrészt értékállóbb, mint a többi. Én a Samsungot nem szeretem és nem is ajánlom, de a te döntésed. Ha van annyi pénzed, mindenféleképpen inkább iPhone 4.
15/16 anonim válasza:
igen egyétrétek, mi a f*sznak flash player??? Videót nézni?? Ott a youtube app, sőt más vidit is lejátszik ha jó a ofrmátum, és az flash már HALOTT!!! 2012-t írunk a html5-é a jövő. Simán beletehetnék az iphoneba is meg is irták, de steve megmondta hogy INKÁBB NE LEGYEN BENNE, MINTHOGY SZAGGASSON, na ez a különbség az apple és az samu/android filozófia között. A samu arra épít telőt h papiron minél többet lehessen irni, az apple viszont használatra.
16/16 anonim válasza:
több szempontból megéri. egyrészt mert stabil. meg amit a többiek mondtak, NEM mindenért kell fizetni..és ugyanúgy androidon is vannak fizetős alkalmazások..hol nincsenek? a flash az tényleg másképp megvan oldva, másrészt amúgy se neten kéne videót nézni, mert a mobilnetem korlátja fél órán belül lemegy...ha videót akarsz nézni, ráteszed gépről. másik szempont az eladás. értékálló, és bárkinek el tudod adni, aki kíváncsi, és nem elszánt más gyártófan. emellett simán be tudod számíttatni, ha esetleg újabbra váltanál(használt piacon persze). ha lenne egy samsungod, és úgy gondolod, kipróbálnál egy iphone-t, akkor szenvedhetsz mire eladod a samsungot valakinek, ahelyett, hogy más vígan beszámítaná, ha iphone-od lenne. én így gondolkozok, és most 4-em van, de dolgozok, és 4s-re gyűjtök. nem kell sokat rádobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!