Van külömbség az Iphone 4s és az Iphone 4 között?
Figyelt kérdés
mert ha nincs sok akkor nem jobb inkább 4-est venni mert sokkal olcsóbb vagy gáz ha olyat veszek?2012. márc. 5. 14:02
1/12 anonim válasza:
Pl a 4s-ben 8 megapixeles kamera van a 4-ben 5 megapixel...
2/12 anonim válasza:
nem gáz nagyon jó telefon de 4s gyorsabb (2 mag) és jobb kamera kinézetre ugyanaz... de úgy is jön a sok androidos hogy enyiért vegyél inkább androidot
4/12 A kérdező kommentje:
akkor ha 4-est veszek kinézetre nem tudják megállapítani ? meg olyan nagy eltérés nem lenne ugye?
2012. márc. 5. 14:26
5/12 anonim válasza:
Kinézetben azonos a 2. De hardverileg jobb (sokkal) a 4s. 2 mag, jobb felbontás/kamera. Ès újabb az ICS.
Yupiter
6/12 anonim válasza:
Kinézetre persze senki nem dönti el, de ha te emiatt aggódsz, elég éretlen vagy kérdező!!!
7/12 A kérdező kommentje:
nem emiatt csak van egy elég drága tokom vagyis anyumnak és az 4-esekre van és nem akarom kidobni és szerintem 4s lesz a tokjába bele menne?
2012. márc. 5. 15:01
8/12 anonim válasza:
Igen, mivel azonos a méretük.
A világ összes iPhone ja beleférne a tokba.
Yupiter
9/12 anonim válasza:
Úgyértem, hogy iPhone 3, 3Gs, 4, 4s, stb...
Yupiter
10/12 A kérdező kommentje:
csak erre voltam kiváncsi meg néhány proci adatra h milyen gyors :D
2012. márc. 5. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!