Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 4-et vagy 4S-et javasol...

Tomtomi70 kérdése:

Iphone 4-et vagy 4S-et javasoltok?

Figyelt kérdés
2012. márc. 5. 21:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha van pénzed a 4S-re akkor azt. Jobb hardver, gyorsabb, újabb.
2012. márc. 5. 21:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom bőven elég a 4, a 4S nagyon drága és az Iphone 4 bőven elég, sokan még a 3 funkcióit sem használják ki. :)
2012. márc. 5. 21:08
 3/5 anonim ***** válasza:
2. hát azért az elég bolond, aki a 3 funkcióit se használják ki..az ne vegyen ilyet. amúgy meg nekem 4 van, és lehet hogy tényleg nem tud érdemileg többet. kicsit gyorsabb, meg a kamera jobb, de a siri például nemigazán ér semmit. hülyének néznének, ha angolul beszélgetsz a telefonoddal magyarországon, másrészt meg eddig is volt hangvezérlés, az se annyira elavult...a siri kicsit inteligensebb, nem értem azokat, akik ezzel érvelnek, hogy ezért vegyél 4s-t xd
2012. márc. 7. 08:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Drága utolsó! Konkrétan az első mondatban engem nézel hülyének, de aztán meg nekem adsz igazat, látom neked se sikerül eldöntened mit tanácsolsz. :)
2012. márc. 7. 18:46
 5/5 anonim ***** válasza:
A siri nem érv, viszont a hardver különbsége óriási. 4S-t vegyél.
2012. márc. 17. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!