Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol tudnék eladni egy új...

Hol tudnék eladni egy új független HTC Wildfire S-t?

Figyelt kérdés
van egy vadi új Független Wildfire S-em és hiába raktam fel hirdetéseket senkinek sem kell pedig tényleg új! senki kártyáját még soha bele nem rakta és ahogy elnéztem az árakat nem is kérek érte sokat.
2012. márc. 5. 12:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
*látják
2012. márc. 6. 16:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát nemtom, nekem a hardveraprón mindig megjelent a sok trollface okoskodni meg rontani a bizniszt, pedig nem adtam drágán a cuccot. Expresszen meg 2 nap alatt elkelt a cucc ...és nemegyszer.
2012. márc. 6. 20:19
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha megjelenik egy troll, azt úgyis utána valószínűneg leosztja majd egy hozzáértő. Vagy lehet szólni modinak és törli a hozzászólást. Am az expresszre is nyugodtan felrakhatja a kérdező. Minél több helyen fennvan, annál nagyobb az esélye, h gazdára talál
2012. márc. 6. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!