Hol tudnék eladni egy új független HTC Wildfire S-t?
Figyelt kérdés
van egy vadi új Független Wildfire S-em és hiába raktam fel hirdetéseket senkinek sem kell pedig tényleg új! senki kártyáját még soha bele nem rakta és ahogy elnéztem az árakat nem is kérek érte sokat.2012. márc. 5. 12:06
12/13 anonim válasza:
Hát nemtom, nekem a hardveraprón mindig megjelent a sok trollface okoskodni meg rontani a bizniszt, pedig nem adtam drágán a cuccot. Expresszen meg 2 nap alatt elkelt a cucc ...és nemegyszer.
13/13 anonim válasza:
Ha megjelenik egy troll, azt úgyis utána valószínűneg leosztja majd egy hozzáértő. Vagy lehet szólni modinak és törli a hozzászólást. Am az expresszre is nyugodtan felrakhatja a kérdező. Minél több helyen fennvan, annál nagyobb az esélye, h gazdára talál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!