Milyen a HTC Wildfire S és a ZTE Skate?
Vegyél inkább sony live-ot.
Ez a 2 teló qrvára nem ér ennyit...
Ezek közül a Wildfire S, ZTE-nek csak a kijelzője nagyobb, de amúgy szarabb.
Viszont mindkettő túlárazott ennyiért, máshol 40-45-ért árulják, és már 40-ért is az Xperia Mini a sokkal jobb választás.
60 rongyért Xperia Neo/Ray Motorola Defy, HTC Desire, stb.
utólsó előtti,bocsi de nem értem,hogy mit írtál...
am köszi mindenkinek,igaából nem akarok egy hű de mindent tudót,én csak zenét akarok rajta hallgatni,néha netezni,videót nézni,és játszani...jah és szeretem ha nagy a képernyője meg amag a telefon is,ezért néztem ki ezt a kettőt,ebből kifolyólag SONY ERICSSON SZÓBA SE JÖHET!!nem szeretem,tom,h mindenki "elvan ájúlva" a SE mini-től,de nekem nem tetszik,túl pici
Wildfire S is egy kicsi telefon.
3,5 fölött vannak a közepes telefonok, vegyél mondjuk egy HTC Desire-t, az 3,7"-os, erős, és ma már elég olcsó.
Vagy valamelyik Sony Ericsson-t, amelyiknek megfelel a képernyője.
De a ZTE Skate nagyon szar, hiába nagy a kijelzője.
ZTE tipikus parasztvakító telefon.
Nagy a kijelző, szar hardverrel.
Persze, hogy szar a "sonny", ez a g.ci konkurenciát, mert állítani a hőn imádott skate-nek és a htc-nek.
Monnyon le!!!
Ui:Persze már megszokott, hogy megint olyan ír választ egy wildfire s-el vagy skate-el kapcsolatos kérdésnél aki frissen regelt...
10 éves már elmúltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!