Hol tudnék eladni egy új független HTC Wildfire S-t?
Figyelt kérdés
van egy vadi új Független Wildfire S-em és hiába raktam fel hirdetéseket senkinek sem kell pedig tényleg új! senki kártyáját még soha bele nem rakta és ahogy elnéztem az árakat nem is kérek érte sokat.2012. márc. 5. 12:06
1/13 anonim válasza:
hardverapróra rakd ki. De tényleg legyen nagyon jó az ára és akkor hamar lecsapnak rá.
2/13 anonim válasza:
vatera,teszvesz. mennyiért akarod és milyen színű?
3/13 A kérdező kommentje:
Fekete szinű, Hardveraprón már 2 hete fent van de semmi, vaterán is fent van 40 ezer forintért de senki sem viszi pedig a t-mobiles használtak mennek 35-ért
2012. márc. 5. 15:57
4/13 anonim válasza:
Ez az? :D
Amúgy 40 az tényleg sok érte, főleg a hardveraprón, mert ott mindenki a legolcsóbban akarja megvenni. Plussz a Wildfire S nagyon nem kelendő cucc használtan.
5/13 A kérdező kommentje:
aha, ezaz
2012. márc. 6. 14:25
6/13 anonim válasza:
szerintem írd ki az árat mondjuk 34-nek (ha annyiért odaadod) és hamar elviszik
7/13 anonim válasza:
hallod én lehet, hogy elviszem...
8/13 anonim válasza:
Hardveraprón c.gánykodnak +belepofáznak azok is, akik nem akarnak vásárolni. Expressz.hu-n hamarabb eladod. Csinálj képet róla! Rakd mellé a dobozát +a tartozékait.
9/13 anonim válasza:
Jó telefon, jó árban. Megéri ennyiért elvinni.
10/13 anonim válasza:
Csak akkor pofáznak be, ha inkorrekt az ár. Az expresszen kevesebben lárják, meg ott több a csaló és kamu felhasználó. Kétlem, hogy ott hamarabb eladja. A vatera meg azért ratyi, mert jutalékot kell fizetni. Sztem a legjobb a h.apró
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!