Melyik a legjobb okostelefon?
Zárjuk le inkább a témát. Ha neked az Xperia S jön be, akkor én meg a Galaxy S3 at és az iPhone 5 öt ajánlom -.-".
Amúgy az Xperia S nem lesz akkora szám, csak mondom.
Yupiter
jó zárjuk
amúgy innen vettem, hogy lehet kapni külföldön:
De akkor úgy látszik rosszul írták ki. Csak futólag néztem meg
HTC Sensation XE vs. Samsung Galaxy S2
HTC: Fémház borítja, jobb processzor, Sense felület, Beats Audio, jobb felbontás.
S2: Super Amoled Plus kijelző.
Jobb az XE.
Yupiter
Ezért írtam az Xperia S-t, mert tudtam, hogy itt mindenki azt írja majd, ami a szívéhez a legközelebb áll. Nem azt, ami a legjobb.
Mondjuk az XE-t papíron ütné:
Yupiter ha így hasonlítasz össze két telefont, akkor legalább normálisan csináld.
A HTC-ben nem jobb a CPU, hiszen S3-as Snapdragon ketyeg benne, az S2-ben pedig Exynos. Az, hogy a HTC magasabb órajelen üzemel, nem jelenti azt, hogy gyorsabb.
Az SG2 GPU-ja magasan veri az Adreno 220-at.
Az, hogy a HTC felbontása nagyobb valóban lehet előny is, viszont hátrány is, mivel a magasabb felbontás a teljesítmény rovására megy.
"Az Adreno 220 jobb, mint a Mali 400"
Nem te hazudtad azt, hogy értesz a telefonokhoz? Az új generációs SoC-ok megjelenéséig a Mali-400MP volt a legjobb GPU.
De egyszerűen meggyőződhetsz róla, akár egy szintetikus, tisztán grafikus teszttel is. Mivel szervízben dolgozol nyilván van hozzáférésed mindkét SoC-hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!