Melyik a legjobb okostelefon?
Most biztos le leszek oltva, de a mostani forgalomban lévő telefonokat mind veri az iPhone 4S, de ha a jövőbe tekintünk nagy ellenfele lesz az iPhone 5-nek a Galaxy S3.
A topic meg röhejes.
"Vigyázz, mert már szövetségeseim is lettek :)"
Attól még szart se értesz a telókhoz. Én GSM szervizes vagyok, tehát ha pár nem hozzáértő itt melléd áll, attól még sík hülye maradsz ebben a témában. Attól, hogy tudod, hogy a Sensation XE-ben mondjuk milyen proci van még nem értesz a telókhoz. Főleg, hogy az RF IC-re aztmondod, hogy kártyaolvasó :D
Az Xperia S-t amúgy már lehet kapni jópár orszàgban, attól hogy mo-n nincs, már lehet kapni. Pl ebay-ről a kérdező is lazán beszerezheti.
A Sensation XE 150 ezer ft (függetlenül). Hol láttad te 120-ér?
Hol lehet kapni szerinted Xperia S-t? :D Adj már linket.
Max előrendelni lehet.
"Az Xperia S-t amúgy már lehet kapni jópár orszàgban, attól hogy mo-n nincs, már lehet kapni. Pl ebay-ről a kérdező is lazán beszerezheti."
Legalább nézd meg a Sony weboldalát, mielőtt írod a baromságokat inas gyerek.
Nincs időd a Sony weboldalát nézegetni, de ide van időd írkálni a baromságaidat.
Menjél akkor szerelni szombat este inas :D
Még mindig nem értem, hogy ha ide van időd írkálni, akkor a Sony weboldalát miért "nincs időd" megnézni.
Mellesleg én is dolgozom, csak nem olyan fos helyen, hogy hétvégén este is melóznom kelljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!