Apple iPhone 4 8GB vagy Samsung Galaxy S II?
Kérdező, akármit is választasz, egyi ksem rossz telefon.
Én Apple fan vagyok, alapból szindnom kellene az SII-t (szidom is), de akkor is azt mondom, egyikkel sem jársz jobban, vagy rosszabbul.
Mi döntsünk helyetted? És ha azt veszed amit javasolnak és nem tetszik?
Merci vagy BMW? Ez a kérdés kb ugyanez. Lesz aki a Mercit és lesz aki a BMWt ajánlja.
én az iphone t ajánlom , mivel 90% osan elégedett vagyok vele , nem lassult be (már fél éve megvan) , 1x nem fagyott le
az a 10% csak azért nincs ott mivel felcseszte az agyam az apple amikor megtudtam , hogy az iOS 5 hez nem kapjuk meg Siri-t , de ez jailbreak el megoldható és 100% os felhasználói élményt tud nyújtani ;)
# 14/15.
Köszi BMW 745i van már :) Ok akkor Iphone mellet döntök én is,utána néztem a dolgoknak hát jobban megéri az Iphone.Veszek 2db egy 8GB meg egy 64GB.
http://www.youtube.com/watch?v=elKxgsrJFhw
én már csak ezért is az S2-t választanám, de alapból nem jön be az iphone menüje, kinézete.. a többiek már írták, hogy az átlag felhasználónak nem fog feltűnni az a pár mp különbség, de pl nekem fontos, hogy ne törjön össze a telefon az első leejtésnél.
Hagyjuk már ezt a leejtős dolgot. Rohadt lutri, hogy mikor törik össze és mikor nem.
Aki meg mérnök vagy technikus az tudja, hogy egy teszt az nem teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!