Samsung Galaxy Ace vagy Iphone 3GS?
Figyelt kérdés
Melyik a jobb? Ár-érték arány szerint:)2012. febr. 21. 17:56
1/15 anonim válasza:
ár-érték arányban szerintem a samsung.
2/15 anonim válasza:
hát én kicsit inkább az iPhone felé hajlok, de nem sokkal. az ace számomra rettenetesen irritáló. kijelzője felbontás miatt szerintem nagyon szemet szúr. akkor már inkább egy 3gs-é.
3/15 anonim válasza:
3gs egyértelmű ios veri az androidot és az ace 1 rakat fos!!! sok ismerősömnek van és mára menü is akad... és a fruit ninja (ami nem 1 nagy játék) már szaggat ... 3gs volt azon a pes 11 meg a komolyabb játékok is akadás nélkül mennek ég és föld a 2 teló hiába hasonlók a paraméterek
4/15 A kérdező kommentje:
nemtudom... én olyanokat olvastam hogy az iphone nem éri meg az árát... pl. bluetooth-al nem lehet fájlt küldeni, gyenge a kamerája ennyiért, stb...
2012. febr. 21. 20:26
5/15 anonim válasza:
Tény elég drága de haverom vett használtan 40 ezer körül és nagyon jó telefon már kamerája télleg nem jó ios lazán veri az androidot (főleg ha nem felsőkategióriás a telód) mivel azokra sokkal jobban van minden optimizálva semmi se akad rajta max a nagyon komoly játékok még az galaxy ace még a menü is akad szerintem ez 45-50 ezres telefonál nevetséges csak azért veszik mert ott van előtte a Galaxy és akkor biztos jó... Nos a Bluetooth minden iphone nál így van azaz csak iphone küldhet rá.. Nos ha ez a 2 telefon van mindenképpen 3gs már csak op rendszer miatt is
6/15 anonim válasza:
A volt osztálytársamnak is ilyen van,de olyan,hogy az Iphone-ról csak Iphone-nak küldhetsz fájlt bluetooth-on.
7/15 anonim válasza:
igen de az acen meg semmi se fut ... hála a szuper szar procinak a fruit ninja is akadásal fut
9/15 anonim válasza:
Hát képzeljétek el hogy az ace nem egy rakat szar,(ezt a választ is azzal írom)a menüje nem akad minecraftozni is szoktam rajta nem akad.Unoka tesómnak is ace van nagyon meg van vele elégedve fruit ninja se akad rajta (egy 800mhz-s procival hárlt nem tudom) ja és még.vmi amikor néztem iphone rol infot láttan hogy az se haladja meg az 1 ghz-t.Szal szerintem ace-t vegyél.
10/15 anonim válasza:
@21:55
Attól, hogy nem láttál még más telefont, az Ace még szemét marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!