Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Ace vagy...

Samsung Galaxy Ace vagy Iphone 3GS?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb? Ár-érték arány szerint:)
2012. febr. 21. 17:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Látszik értesz hozzá attól hogy az iphone sincs több mint 1mhz lehet sokkal gyorsabb. Ráadásul ha androidos telefont akar vannak sokkal jobbak de ha ios akkor csak ez van 4 meg 4s sokkal drágább
2012. márc. 13. 13:36
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok választ, végül megszületett a döntés: egyik se:D Helyette galaxy s plus:)
2012. márc. 13. 14:29
 13/15 anonim ***** válasza:
helyes :D az jobb mind 2ő nél bár én nem szeretem az androidot ezért iphone vettem volna de hardveresen jobb az s plus
2012. márc. 13. 14:47
 14/15 anonim válasza:
Utolsó előttö előtti képzeld el hogy egy csomó telefont láttam, és ahhoz képest szerintem nagyon jók és hogy mihez képest?Hát mondjuk Galaxy Note hoz képest is jó iphonehoz képest is és még ok telfont leköröz ugy hogy akkor beszélj ha már fogtad a kezedbe és használtad.!.!
2012. márc. 13. 19:08
 15/15 anonim válasza:
Ace
2013. okt. 20. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!