Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik okostelefont legérdemes...

Melyik okostelefont legérdemeseb megvenni?

Figyelt kérdés

40 ezer alatt gondolkodok, legfőképp Samsung Galaxy Minin és Samsung Galaxy Gion. Bár sokan azt mondják, hogy a minit érdemesebb megvenni, hisz valamiben "okosabb", ráadásul legalább 5 ezer forinttal olcsóbb. Legfőképp internetezésre szeretném használni.Ki hogy van ezzel? Várok olyan pozitív, negatív véleményeket, és olyanokat is, amelyekben leírjátok, hogy szerintetek melyik okostelefont érdemesebb megvenni. Xperiát nem akarok!!!

Köszönöm előre is a válaszokat.

2012. márc. 2. 17:27
1 2
 11/20 anonim válasza:
Galaxy Minit válaszd szerintem.Netezésre tökéletes.Meg kb mindenre. :D Egyedül a kijelzője kicsit gyenge,de az is nagyon jó.(Éppen galaxy miniről írok:))
2012. márc. 4. 22:54
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2012. márc. 5. 15:48
 13/20 anonim ***** válasza:
nemtom h nektek mi a jó netezési élmén de a qvga felbontás iszonyatosan hazavágja a böngészési élményt, én one touchot vennék a helyedben hvga kijelző,5mp af-es kamera vakuval.....de te tod
2012. márc. 6. 19:29
 14/20 A kérdező kommentje:
A OneTouch-tól félek, mert nem nagy a márkája. Nincs is!
2012. márc. 8. 17:33
 15/20 anonim ***** válasza:

Alsókategóriában a Telenor OneTouch a legjobb. Hidd el. Papíron ugyanaz, mint egy Galaxy Ace. A márkája attól még, hogy "noname", attól még lehet jó.

Galaxy Minit nagyon nem ajánlom. Nekem volt ilyen 1 évvel ezelőtt. Nagyon megbántam. Még az Angry Birds is szaggat rajta. Gyakran lefagy. A kijelzője szörnyű!

Most a SE Live with Walkman 36 ezer FT a T-Mobile nál.

Yupiter

2012. márc. 8. 21:55
 16/20 anonim ***** válasza:
A Samsung Galaxy Mini nagyon is jó, a telnor One Touch az ebyhén szólva egy sz@r, és nem tudom mire veritek azt a sz@r SE-ket. Pedig nagyon nem jók. ÉS nagyon is tévedsz, az One Touch hol lenne olyan, mint egy Galxy Ace? Elvagytok tévedve emberek de nagyon...
2012. márc. 9. 15:00
 17/20 anonim ***** válasza:
Miért vagyunk eltévedve? Az már 1 régi vacak. A OneTouch az pedig kb a szintjén van. Alcatel márka. Semmi baj nincs vele. Ha nem szánsz rá 40-et, akkor bánhatod, hogy Androidot vettél 40 alatt, pedig az Xperia Mini nem olyan drága, hogy ne azt válaszd..
2012. márc. 9. 16:37
 18/20 anonim ***** válasza:
59%

16 os!

A Galaxy Mini jó? Csak 1 pozitívumot mondj. És igen. Az Ace papíron ugyanaz, mint egy OneTouch. Csak a Samsumg szereti túlárazni a készülékeket.

És igen. Az Xperia sorozat az egyik legjobb. Nagyon eltalálták a készülékeket és az ár/érték aránya is a legjobb. Az Xperia Miniben egy nagyon jól összedibott hardver van. Samsumg jéról inkább ne beszéljünk...

Yupiter

2012. márc. 9. 22:21
 19/20 A kérdező kommentje:
Sony E-ből most melyiket érdemes venni okostelefont? :)
2012. márc. 10. 18:51
 20/20 anonim ***** válasza:

40 ezerért?

Sony Ericssonokból ezeket ajánlom (ilyen sorrendben):

1. Xperia Mini

2. X8

3. Live with Walkman

Xperia X10 Minit mások talán ajánlják, én szerintem a hardver oké, de a kijelző mérhetetlenül idegesítően pici (tehát szerintem ne vedd)...

2012. márc. 10. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!