Melyik okostelefont legérdemeseb megvenni?
40 ezer alatt gondolkodok, legfőképp Samsung Galaxy Minin és Samsung Galaxy Gion. Bár sokan azt mondják, hogy a minit érdemesebb megvenni, hisz valamiben "okosabb", ráadásul legalább 5 ezer forinttal olcsóbb. Legfőképp internetezésre szeretném használni.Ki hogy van ezzel? Várok olyan pozitív, negatív véleményeket, és olyanokat is, amelyekben leírjátok, hogy szerintetek melyik okostelefont érdemesebb megvenni. Xperiát nem akarok!!!
Köszönöm előre is a válaszokat.
Alsókategóriában a Telenor OneTouch a legjobb. Hidd el. Papíron ugyanaz, mint egy Galaxy Ace. A márkája attól még, hogy "noname", attól még lehet jó.
Galaxy Minit nagyon nem ajánlom. Nekem volt ilyen 1 évvel ezelőtt. Nagyon megbántam. Még az Angry Birds is szaggat rajta. Gyakran lefagy. A kijelzője szörnyű!
Most a SE Live with Walkman 36 ezer FT a T-Mobile nál.
Yupiter
16 os!
A Galaxy Mini jó? Csak 1 pozitívumot mondj. És igen. Az Ace papíron ugyanaz, mint egy OneTouch. Csak a Samsumg szereti túlárazni a készülékeket.
És igen. Az Xperia sorozat az egyik legjobb. Nagyon eltalálták a készülékeket és az ár/érték aránya is a legjobb. Az Xperia Miniben egy nagyon jól összedibott hardver van. Samsumg jéról inkább ne beszéljünk...
Yupiter
40 ezerért?
Sony Ericssonokból ezeket ajánlom (ilyen sorrendben):
1. Xperia Mini
2. X8
3. Live with Walkman
Xperia X10 Minit mások talán ajánlják, én szerintem a hardver oké, de a kijelző mérhetetlenül idegesítően pici (tehát szerintem ne vedd)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!