Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik okostelefont legérdemes...

Melyik okostelefont legérdemeseb megvenni?

Figyelt kérdés

40 ezer alatt gondolkodok, legfőképp Samsung Galaxy Minin és Samsung Galaxy Gion. Bár sokan azt mondják, hogy a minit érdemesebb megvenni, hisz valamiben "okosabb", ráadásul legalább 5 ezer forinttal olcsóbb. Legfőképp internetezésre szeretném használni.Ki hogy van ezzel? Várok olyan pozitív, negatív véleményeket, és olyanokat is, amelyekben leírjátok, hogy szerintetek melyik okostelefont érdemesebb megvenni. Xperiát nem akarok!!!

Köszönöm előre is a válaszokat.

2012. márc. 2. 17:27
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Akkor már telenor onetouch..

Amúgy 40ért T-nél Xperia Mini-t vedd leghamarabb, mert azon a 3d-s normális játékok is mennek már..

2012. márc. 2. 17:32
 2/20 anonim ***** válasza:
Samsung Galaxy Gio!
2012. márc. 2. 17:34
 3/20 A kérdező kommentje:
Húú! Telenor OneTouch nagyon bejön!!! :) Az árához képest, főleg!! Nem drága... Xperiát nem szeretnék venni, mivel nagyon sok ismerősömnek az van.
2012. márc. 2. 17:36
 4/20 anonim ***** válasza:
28%

Ha Xperia t nem akarsz, akkor ott van a Sony Ericsson Live With Walkman. Ezt ajánlom neked.

Yupiter

2012. márc. 2. 18:14
 5/20 anonim ***** válasza:
Yupiter, az több, mint 50. Amúgy meg Ha a Mini-t veszed nem bánod meg. A OneTouch-on csak gagyi alap játékok mennek leginkább. A Mini-n pedig a gameloftos 3d-t játékok is. Nézz utána Marketen, hogy mikről is maradsz le, ha a Mini alatt vásárolsz készüléket.
2012. márc. 2. 18:21
 6/20 xvale válasza:
sztem gio
2012. márc. 3. 13:16
 7/20 anonim ***** válasza:
Válassz minit. Szinte folyton arról netezek, nagyon szeretem Kb. 4 hónapja használom, eddig nem volt vele gond. Most is arról netezek. Gépelni is tökéletesen lehet vele. *-* :) MEGÉRI! ÉLJEN A MINI!
2012. márc. 3. 17:32
 8/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Jobban utánanéztem, a OneTouch tényleg nem a legjobb... egy márkátlan... Valószínű Mininél maradok!!! :)
2012. márc. 3. 18:21
 9/20 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem a Mini. Én nem szeretem azt sem, de tény, hogy az árkategóriájában nem rossz. Nekem a kijelzője nem tetszik, elég sokan panaszkodtak rá.
2012. márc. 4. 12:00
 10/20 anonim ***** válasza:

"A fedlapon 3,15 inches kijelző ül, amihez a QVGA felbontás kissé hervasztó, ez már olyan párosítás, ahol a pixelek megszámolhatóak."

Ezt írják a Mobilarénán, és ez is a véleményem.

2012. márc. 4. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!