Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jó telefon a Motorola Defy+?

Jó telefon a Motorola Defy+?

Figyelt kérdés

Azoknak a véleménye érdekel akiknek Defy+ telefonuk van.

Érdemes megvenni ?

Mik az előnyei ?

Mik a hátrányai ?

És az igaz hogy a sima Defy-nek kifakul az üvege ?

2012. márc. 2. 07:19
 1/5 A kérdező kommentje:
Nekem most HTC Desire van , érdemes lecserélni Defy + -ra ?
2012. márc. 2. 07:37
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Nem érdemes.

Nem éri meg a Defy + az árát.

Yupiter

2012. márc. 2. 07:52
 3/5 anonim ***** válasza:

A Desire jobb.

Amúgy pár napig megérte a Defy+, amikor 58 ezer volt.

2012. márc. 2. 09:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Defy+om van, nem bántam meg a vételét, nagyon jó telefon. Igen érdemes megvenni, előnye sok van, hátránya nálam még így nem volt. Viszont nem érdemes a desire-t lecserélni. Le lehet, de ha nem létfontosságú vagy nem tetszik nagyonnagyon a defy+, akkor nem feltétlen kell. De ajánlom, jó telefon tényleg. Utolsó kérdésedre a válasz: nem, tudtommal nem igaz.
2012. márc. 31. 11:06
 5/5 anonim válasza:
Vegyel Defy+ nekem is olyan van.Nagyon jo telefon,arra nem gondoltal,hogy ha veletlenul a htc-det leejted vagy beleesik veletlenul a vizbe akkor lottek neki?,a defy+ meg rugdoshatod unalmadban:D
2012. máj. 6. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!