Iphone 3 GS-t szeretne a nővérem postázni Londonból Budapestre. Milyen megbízható futárszolgálatot ismertek? Esetleg adja fel az angol postán?
Nem szeretném,ha elkeveredne,ezért kérdezem.Személyes tapasztalatokat is várok!Kb. mennyi idő,amíg megérkezne Londonból?
A válaszokat köszönöm!
"Hogy akadna fenn a vamon ? Az eun belul nincs vam."
Minden biztosított csomagot felbontanak, az Egyesült Királyság pedig különösen híres a biztonsági intézkedéseiről . Az én váltómat(!!!!!! igen, váltó kellett a kocsiba és csak ott gyártják és árulják) is kicsomagolták, atomjaira szedték, majd persze visszarakták meg minden, és itthon csak úgy vehettem át, ha bemutatok valamilyen igazolást a vásárlásról.
14:47-es : dehogy bontanak fel , meg sem tudnám számolni hány csomagom jött már GB-ból is ,soha nem volt gondom -legutóbb 3 napja kaptam -igaz csak A4-es boritékban egy müszaki alkatrészt,ami 3 nappal korábban lett feladva ,simán megjött gond nélkül .
Nem tartom elképzelhetetlennek,hogy beleszaladtál valami nyomorult hivatalnokba,de abszolut nem ez a tipikus és az EU-n belül valóban nincs vám vagy áfafizetési kötelezettséged.
18:17:
Neked Royal Air Maillel adták föl?Itthon a Magyar Posta kézbesítette ingyen?Ez hogy működik?
Igen,Royal Air Mail-el adták fel 02.27-én és 03.02-én kaptam meg , most még a boritékot is megtaláltam , itt egy fotó róla , nem volt semmi gondom . A magyar posta hozta ki ,nem volt sérült a boriték
Ne fárasszuk már egymást.
Nem egyszer rendeltem már Angliából eBayen és soha nem volt felbontva semmi sem. VÁM meg pláne nincs az EU-n belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!