Iphone 3 GS-t szeretne a nővérem postázni Londonból Budapestre. Milyen megbízható futárszolgálatot ismertek? Esetleg adja fel az angol postán?
Nem szeretném,ha elkeveredne,ezért kérdezem.Személyes tapasztalatokat is várok!Kb. mennyi idő,amíg megérkezne Londonból?
A válaszokat köszönöm!
Köszönöm!
Elkeveredett valamid,vagy mi?Kifejtenéd egy kicsit bővebben?:)
Royal maillel nekem volt gondom. Vagyis... A magyar postával.
Ugyebár a magyar királyi posta veszi át ahogy az országba érkezett. Simán kibontották valahol a csomagot és eltünt belőle a cucc. Még egy nyamvadt levelet se voltak képesek írni hogy nem fogják kihozni x,y ok miatt. Nekem kellett rengeteget telefonáljak hogy mégis mi történhetett, és a vége az volt hogy senki nem tud semmit.
Szerintem postával biztos NE!
Köszönöm mindekttőtöknek!
Hát,postával én sem szeretném..A DHL és a GLS futár árait néztem meg.A DHL-nél a legolcsóbb csomag 20000 Ft volt,amit gyorsan el is felejtettem,de itt van rá biztosítás is,ami itt azért elég jó lenne.A GLS az nagyon jó áron, 10 000 Ft-ért szállítja,de itt csak 50 000 Ft-ig van biztosítás,ami nem túl jó.
Nem tudom,hogy mi legyen.Más futárcégeket ismertek,vagy ötletet tudtok adni?
ma 07:36
Akkor eddig szerencséd volt. Belehet szívni a DHL-el nagyon. Én nem rendelnék azzal, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!