Iphone 3 GS-t szeretne a nővérem postázni Londonból Budapestre. Milyen megbízható futárszolgálatot ismertek? Esetleg adja fel az angol postán?
Nem szeretném,ha elkeveredne,ezért kérdezem.Személyes tapasztalatokat is várok!Kb. mennyi idő,amíg megérkezne Londonból?
A válaszokat köszönöm!
Köszi mindkettőtöknek!
Igazából totál lutri,mivel bármelyik futárnál megsérülhet..:(
Köszi,de nővérem is akkor jön haza,de nem akarok addig várni,ezért gondoltam a futárra.:)
En azert a novered helyeben megkerdeznem a Royal Mailt, mert minden csomagra lehet biztositast kerni. Megmondja mekkora osszegre ker biztositast es max 2-5 fontbol megussza (a biztositast, plus a belyeg) es ha elveszik a csomag, a novered visszakapja a telo erteket (vagyis az osszeget, amire a biztositast kerte).
Szerintem igy meg mindig olcsobb mint barmifele futar ceggel!
En is biztosítással küldtem haza csomagot, royal maillel, mégse mentem vele semmire. Az üres csomag megérkezett Magyarországra. A magyar posta pénzért vállalta hogy "nyomozást" indít, aminek az eredménye az volt hogy ok már üresen kapták meg. Kérdezem én, hogy ki az a idióta aki beérkeztet egy üres csomagot ha sérült és a tartalma hiányzik??? Mivel a magyar királyi posta átvette ezért a royal mail nem fizet biztosítást hiszen aláírták a magyarok hogy megérkezett.
Véleményem szerint már alapból felháborító hogy extra összeget kell fizetni azért ha azt akarod hogy BIZTOSAN megérkezzen a szállítmány. Az alap áras csomagnak nem muszály célba érkeznie???? Ááá, nah mindegy. Amikor csak lehet én próbálom a postákat megkerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!