Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 3 GS-t szeretne a...

Iphone 3 GS-t szeretne a nővérem postázni Londonból Budapestre. Milyen megbízható futárszolgálatot ismertek? Esetleg adja fel az angol postán?

Figyelt kérdés

Nem szeretném,ha elkeveredne,ezért kérdezem.Személyes tapasztalatokat is várok!Kb. mennyi idő,amíg megérkezne Londonból?

A válaszokat köszönöm!

2012. márc. 2. 00:42
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem bármelyikkel be lehet szívni. Valaki tele van negatív tapasztalatokkal, valaki meg csak pozitívakkal. Szállíttasd azzal amivel akarod :)
2012. márc. 2. 20:24
 12/33 anonim ***** válasza:
Ha április elején megfelel akkor haza viszem neked :)
2012. márc. 2. 20:54
 13/33 A kérdező kommentje:

Köszi mindkettőtöknek!

Igazából totál lutri,mivel bármelyik futárnál megsérülhet..:(

Köszi,de nővérem is akkor jön haza,de nem akarok addig várni,ezért gondoltam a futárra.:)

2012. márc. 2. 21:14
 14/33 anonim ***** válasza:
A GLS az jó. Legalábbis belföldön nekem mindent jól kézbesítettek.
2012. márc. 2. 21:19
 15/33 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. márc. 2. 21:42
 16/33 anonim ***** válasza:

En azert a novered helyeben megkerdeznem a Royal Mailt, mert minden csomagra lehet biztositast kerni. Megmondja mekkora osszegre ker biztositast es max 2-5 fontbol megussza (a biztositast, plus a belyeg) es ha elveszik a csomag, a novered visszakapja a telo erteket (vagyis az osszeget, amire a biztositast kerte).

Szerintem igy meg mindig olcsobb mint barmifele futar ceggel!

2012. márc. 2. 22:52
 17/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Megmondom neki!Hány fontot ér egy ilyen teló?Egy éves.Ha sokkal többre biztosítja,többet kap vissza,vagy hogy?
2012. márc. 2. 22:57
 18/33 anonim ***** válasza:

En is biztosítással küldtem haza csomagot, royal maillel, mégse mentem vele semmire. Az üres csomag megérkezett Magyarországra. A magyar posta pénzért vállalta hogy "nyomozást" indít, aminek az eredménye az volt hogy ok már üresen kapták meg. Kérdezem én, hogy ki az a idióta aki beérkeztet egy üres csomagot ha sérült és a tartalma hiányzik??? Mivel a magyar királyi posta átvette ezért a royal mail nem fizet biztosítást hiszen aláírták a magyarok hogy megérkezett.

Véleményem szerint már alapból felháborító hogy extra összeget kell fizetni azért ha azt akarod hogy BIZTOSAN megérkezzen a szállítmány. Az alap áras csomagnak nem muszály célba érkeznie???? Ááá, nah mindegy. Amikor csak lehet én próbálom a postákat megkerülni.

2012. márc. 3. 00:21
 19/33 A kérdező kommentje:
Ez a mai világ..:(
2012. márc. 3. 11:46
 20/33 anonim ***** válasza:
Bármivel is küldi, ne lepődj meg ha fennakad a vámon.
2012. márc. 3. 19:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!