IOS vagy Android?

Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 00:16
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
54%
Ios szerintem Android a 2. legjobb annyi előnye van hogy nem kell Jailbreakelni ha vmit rá akarsz rakni store on kívül
2012. márc. 1. 00:26
 2/20 anonim válasza:
29%

Ez egy rendkívül bonyolult és komplex kérdés. Többnyire az emberek többsége rendkívül elfogult azzal a rendszerrel kapcsolatban, melyet használ. Nos, én használtam már közel háromnegyed évig iOS-t, két évig Androidot és immár hozzátevőlegesen egy éve használok Windows Phone 7-et illetve az azóta frissült rendszer változatait.

Az iOS illetve az Android, amennyiben megfigyeled mindössze egy rendszer, melyre különféle funkciókat tudsz telepíteni, programok segítségével, melyeket egy ikonon keresztül érsz el. Többnyire funkciók nincsenek beleépítve a rendszerbe. Ellenben a windows phone 7-el, amelyben olyan nagyszerűre, illetve kezelhetőre építették fel a rendszert, hogy az valami elképesztően új szerű. Közelébe sem ér az ios és az android. Mellesleg e két rendszer közt túl nagy különbséget nem vélek felfedezni, azt leszámítva hogy az ios szimbolizál egy bizonyos státuszt, amit természetesen meg kell fizetni. Véleményem szerint a windows phone 7.10 az abszolút nyerő.

2012. márc. 1. 00:36
 3/20 anonim ***** válasza:
0%
Egyik sem. Ajánlom valamelyik nokiát.
2012. márc. 1. 00:36
 4/20 anonim ***** válasza:
Istenem utolsó fogd már fel hogy már nem a Nokia a legjobb mint régen az Apple és a legtöbb gyártó pl HTC,Samsung és sE is jobb okostelókat gyárt most a wp7 kezd feljönni megint de túlzás lenne mondani hogy ezeknél jobb
2012. márc. 1. 00:40
 5/20 anonim ***** válasza:
WP7 nem rossz viszont tudtomal nem lehet feltörni és nincs rá olyan sok alkalmazás mint Iosra vagy Androidra. Ios előnye a stabilitás és rengeteg alkalmazás + nekem bejön a menüje is. Androidba meg bele lehet nyúlni mindent rá lehet rakni jb meg mindenféle feltörés nélkül tejesen testraszabható
2012. márc. 1. 00:42
 6/20 anonim ***** válasza:
89%

A nokia új készülékein már windows phone 7 van. A kérdező gondolom egy PDA-t szeretne vásárolni és nem egy gombsoros mobiltelefont. Nem rossz rendszer. Van számomra pár nemtetszik dolog benne, ami hasonló amiért az iOS-t sem szeretem használni de a kérdés nem vonatkozik a wp7re úgyhogy hanyagolom a nokiavonallal együtt :D.

Mint fejlesztő az iOS-t javaslom. Az Androidra fejleszteni pont attól lesz olyan nehéz, amiért anno a PC-re is nyűg volt (és amiért ma is az) fejleszteni bármit. Túl sokféle feltételnek kell megfelelni, hogy egyáltalán elinduljon az alkalmazás és akkor is jön majd egy nem várt sokadik amin valamiért rendellenesen fog viselkedni. Így előfordul, hogy az androidos készülékeden bizonyos alkalmazások nem indulnak el, vagy hibásan futnak. Mint mondtam előfordul! Én személy szerint nem találkoztam még ilyennel de szerencsére egy elég erős készülék tulajdonosa vagyok.

Mint felhasználó az androidra voksolok. Ennek oka rendkívül egyszerűen az, hogy magad választhatod meg az alkalmazást amit virtuális billentyűzetrem tárcsázásra, sms-ezésre, email fogadására vagy akár ezek összefogására akarsz használni. Értem ez alatt a magad választotta homescreent, amire azt raksz ki ami téged érdekel, úgy ahogy te szeretnéd és erre kellő mennyiségű választékod lesz.

Maga az a tény, hogy az idegesítő divatbillentyűzetet (amelyet egyébként az iphone hozott be ebben a formában, és az angol gépelésre tökéletesen megfelelő) lecserélhetem egy távolkeleti fejlesztésre(nekik aztán kell a betű :D), amely egy kényelmes területen kínálja nekem a magyar ÁBC betűinek elérését anélkül, hogy menükben kéne egy é vagy egy á után kaparásznom számomra jobb felhasználói élményt ad. De ez csak egy példa. Ugyanígy kiemelhetném a diszkrét és nem tolakodó értesítéseket is.

Ha telefon irányába is szól a kérdés akkor jelenleg az Android vonalat javasolom. Nekem az új iPhone nem nyerte el a tetszésem. Roppant törékeny jószág lett ami nekem nem kifizetődő üzlet :D.

Ez persze csak az én véleményem volt.

2012. márc. 1. 01:33
 7/20 anonim ***** válasza:
utolso, teged szaporitani kene, reg olvastam ezen az oldalon ilyen kimerito es hasznos valaszt, grat:)
2012. márc. 1. 11:08
 8/20 anonim ***** válasza:
Teljesen szubjektív a dolog, de én az Androidra voksolok.
2012. márc. 1. 15:47
 9/20 anonim ***** válasza:

El sem olvasom a válaszokat, mert az esetek 90%-ában vagy Apple fanboyok fikázzák az Androidot, vagy épp fordítva.

Mindkettő jó rendszer, egy iPhone árú Androidos telefon sem laggol, ugyanazt lehet megcsinálni, stb.

Próbáld ki mindkettőt élőben, nézz róluk videókat (ne összehasonlító videókat, mert az összesen elfogultak valamelyik irányba), és dönts úgy.

2012. márc. 1. 16:52
 10/20 anonim ***** válasza:
Ez olyan, mintha azt kérdeznéd egy házaspártól, hogy fiút vagy lányt szeretnének... Erre nem lehet válaszolni. Mindkét rendszernek van előnye a másikkal szemben. Vegyük a Wifi Hotspot-ot. Csak Android-on van. De anyagminőségben és desing-ben az Apple iOS nyer. De mindkét rendszernek vannak hátrányai is. Pl.: Vannak nagyon rossz minőségégű Android-ot futtató telefonok. Persze ez nem az oprendszeren múlik. De iOS-nál ott van, hogy nem képes (legalábbis az én értesüléseim szerint) Multitasking-ra.
2012. márc. 1. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!