Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung s5230 klikk szolgáltat...

Samsung s5230 klikk szolgáltatás kérdés?

Figyelt kérdés
Van a widgetek között olyan,hogy youtube,meg facebook, azokat is tudom használni ingyen,vagy csak ha az opera minibe megyek?
2012. febr. 28. 20:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Nincs semmiféle korlátozás a nethasználathoz. Úgy használod a netet ahogy jónak látod. Ha te opera minit akarsz használni böngészéshez akkor azt használod. Ha a gyári böngészőt akkor azt. Ha te ki akarod tenni a youtube widgetet akkor kiteszed, ha videókat is akarsz nézegetni akkor nézegetsz. Arra használod a netet amire akarod.
2012. febr. 28. 20:44
 2/5 A kérdező kommentje:
tehát akkor a net van ingyen. Oké,köszi :) de ha megkérdezhetem honnan tudod?
2012. febr. 28. 20:45
 3/5 A kérdező kommentje:
ja egyébként azt hallottam,hogy az opera az kevesebbet fogyaszt megába. Ez igaz?
2012. febr. 28. 20:50
 4/5 anonim ***** válasza:

tehát akkor a net van ingyen. Oké,köszi :) de ha megkérdezhetem honnan tudod?

Onnan, hogy ki van írva a telenor oldalára, hogy havi 100MB-ot biztosítanak és az első 3 hónap ingyen van utána havi 990Ft. És mivel semmiféle megkötésről nincs szó, ezért elég logikus, hogy arra és úgy használod fel amire és ahogy akarod. Igen hasznos tud lenni ha az ember önállóan tud információt kinyerni az internet segítségével és mindemellett még gondolkozik is.

a egyébként azt hallottam,hogy az opera az kevesebbet fogyaszt megába. Ez igaz?

Az Opera mini az igen, tényleg kevesebb adatforgalmat generál. Tömöríti az oldalakat. De az Opera mobile már nem.

2012. febr. 28. 20:57
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi, sokat segítettél, bár éreztem benne némi cinizmust a végén...
2012. febr. 28. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!