Fontos kérdés mindenki nézze (többi lent)?!
az lenne a kérdésem hogy akarok venni egy se xperia arcot de anyukám azt mnondja nem vehetem meg! pedig a samsung galaxy mini-m ami már másodjára lesz szervízben azt akarom lecserélni kb 1 éves!
én már szeptember óta gyüjtök! igaz elvileg nem erre gyűjtöttem de akkor is!erre szeretném elkölteni a pénzem mit tegyek?
anyukámnak valami ész érv vagy valami ilyesmi kellene!
Nekem samsung divám van, szintén egy éves, az is egy rakás ....
Próbáld meg megértetni anyukáddal, hogy szeretnél egy normálisan működő telefont, és nem csak azért akarod lecserélni, mert meguntad. Egyébként mire gyűjtöttél? Mert ez sem mindegy. Ugyanis ha ennél fontosabb dologra kell a pénz, akkor meg kell értened anyukádat, hogy csak jót akar, és meg akarja tanítani, hogy a legszükségesebb dolgokra költsd a pénzed.
"Fontos kérdés mindenki nézze"
Ó, ember, azt hittem minimum felrobbant a kezedben a telefon! :DD
De hát neki ez a fontos... :D
Mint Cartman: De anyaaaa....!
rendesen megdolgoztam a pénzért!
tényleg aki nem hiszi járjon utána :p egy ps vitára gyűjtötttem de az anya szerint meg nagyobb baromság!
szóval ezzel csak "jobb lesz neki"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!