Szerintetek kinek való a Sony Ericsson Xperia mini pro?
való 14 éves fiúnak, én 15 éves fiú vagyok és két héten belül én is veszek egyet, egyébként a sima mini való inkább lányoknak, de a mini pro ilyen jó vaskos, férfias darab :D
nem értem hogy mi baja van a processzorával... elég erős és ha neked kis telefon kell amin fogsz internetezni vagy sms-ezni akkor tökéletes
Az sem jó ha nem vigyázol rá, lesz egy 4"(hüvelykes) képernyőjű telefonod és a szűk farmernak a zsebében egyszer csak kettéroppan... na, ez egy mini proval nehezen történik meg :DD
Ja, és ha veszel telefont vegyél neki tokot is! :)
Rossz érzés lesz, ha 3 hónapos telefont karcosan fogsz nyomogatni... ne csak 1 hónapig legyen tokban hanem végig!-haverom is így volt vele
mini pro hidd el hogy megéri nekem is ilyen lesz :D
Uhh hát ez a kérdés nagyon fárasztó....
Írta itt az egyik válaszoló, hogy 3.5" meg 1ghz proci az vicc manapság... Utálom az ilyen gyökereket... ez a típusú telefon is egy kategória, ekkora kijelzőmérethez nem is kell erősebb proci. Hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!