Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek kinek való a Sony...

Kisvuk29 kérdése:

Szerintetek kinek való a Sony Ericsson Xperia mini pro?

Figyelt kérdés
Légyszi ne írjátok,hogy lányos,inkább való e 14 éves fiúnak?

2012. febr. 24. 18:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Én nem venném meg. Már gyenge a procija.
2012. febr. 24. 19:49
 2/14 A kérdező kommentje:
Hogy érted,hogy már gyenge?
2012. febr. 24. 21:02
 3/14 anonim ***** válasza:

ba*d ékkora baromságott írni sztem néz utánna a procijának ékkora barmot !

válaszolónak: annak akki sokkat gépel és pl. videó teflonál vagy vmi máshoz szüksége van az előlapi kamerára,jah és jönrá az ics!

2012. febr. 24. 21:14
 4/14 A kérdező kommentje:

Első válaszoló szerintem te az X10 mini pro-ra gondoltál.

Második válaszoló ne rövidíts ennyit és kit érdekel a csillagozott cenzúra.

2012. febr. 24. 21:22
 5/14 anonim ***** válasza:

engem érdekel mert nem akarok utánna vitát hogy mekkora barom vagyok!

de amúgy mit nem értetél, azt hogy mi azaz ics?: Ice Cream Sandwich(az új android op. rendszer)

remélem így már érted :-)

2012. febr. 25. 06:54
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

1 Ghz-es proci meg 3 colos képernyő vicc manapság.

Legalább 3,5 col alá ne add és jobb procival érdemes venni, mert telefont nem 2 hónapra vesz az ember.

2012. febr. 25. 08:12
 7/14 A kérdező kommentje:
Én nem az "ics"-re hanem a "ba*d ékkora" részre gondoltam,az volt olyan fura rész.
2012. febr. 25. 09:04
 8/14 anonim ***** válasza:

54%kóddal. tudod is milyen telefont kel venni nah de mind1 a mini pro jó nem tom mít akar a legjobb játékok elmennek rajta amik vannak androidra

54%os neked milyen telód van?

amm nem soká lesz Sony xperia s nézz utánna az még egy csúcs telefon lesz azzal ellenél egy ideig!

2012. febr. 26. 07:12
 9/14 anonim ***** válasza:
jah és 14éves fiúnak is tökéletes elégjó kis telefon és nem lányos tudom mert a kezembe van 1 és az osztoályba is van még 2 mini pro-s!
2012. febr. 26. 07:16
 10/14 A kérdező kommentje:
Engem az érdekelt amit az utolsó válaszoló meg is adott.Való fiúk.Meg utána néztem,hogy a pro pont inkább férfias és a mini a nőies.Ráadásul már láttam az S-t,de nem jött be.Meg fura lenne,hogy az már nem is Ericsson,meg minden.Amúgy szerintetek milyen lenne megszokni egy Spiro telefon után egy olyan nagy valamit.Nem érdekel a kamerája,meg a procija se,mert szinte semmenyit nem telefonozok.Játszani szoktam,úgyhogy a szavaitok szerint az pont jó lesz nekem.
2012. febr. 26. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!