Sony ericsson xperia pro mk16i vélemények?
Figyelt kérdés
2012. febr. 23. 19:57
1/2 kisvuk29 válasza:
Szerintem nem rossz,de SZERINTEM(ez nem jelent semmit csak az én véleményem),a mini pro 10000-rel olcsóbb(nem mindenhol),így az jobban megéri.Amúgy a tudása nagyon jó.De itt jobban leírják.Nézd meg! [link]
Szerintem ennél nem kell többet tudni,de ha mégis akkor sok videó van fent youtube-on.Szerintem és mások szerint is egy egész jó telefon csak,hogy a kérdésedre válaszoljak.Remélem segítettem.
2/2 kisvuk29 válasza:
Annyit még oda írnék,hogy ha megveszed jól jársz azzal a telóval,mert megéri.Bár nekem a kicsi változata tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!