Zte Skate-el ha vakuval fényképezek vagy fehér folt lesz a képből vagy kék lesz a kép. Másnak is ilyen?
Elvileg valami service kóddal előlehet hozni a camera beállításai menüt, de nem találtam.Azt is olvastam, hogy lehet letölteni hozzá újabb img.-t
és újratelepíteni de ellehet vele cseszni a kamerát.Olyan mint a pc-nél a bios csere.
A probléma sajnos nem softwares hanem hardveres azaz (próbáljátok ki ha nem hiszitek) vakuval fényképezzetek
úgy h alufóliával letakarjátok a vakut és látszódik ahogy villanáskor a kamera lencséje is "felvillan" azaz belevillant a vaku és emiatt lesz olyan kép amilyen!!! Emiatt lesz olyan kékes szürkés a kép néha a fény sugarak is látszódnak a kép alján!
Összegezve ezt csak szerelő tudja megoldani vagy az se hisz ez gyárilag hibás kialakítás. Ha garanciába nem oldják meg akkor hamarosan megmondom a házi(mók) megoldását a problémára!
Értem!
Logikusnak tűnik!Valami fekete anyaggal el kellene választani a vakut a lencsétől.
De ehhez szét kell szedni ami gari vesztéssel jár. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!