Csicska vagyok ha nincs androidos okos telefonom?
Figyelt kérdés
Normális válaszokat pls2012. febr. 14. 18:25
3/27 anonim válasza:
én is csicska vagyok, mert nem androidos van hanem iOS? XD
6/27 anonim válasza:
Igen, de tudok neked egy olcsót...)
7/27 anonim válasza:
Nem vagy csicska.
Egyébként ez embertipustól függő dolog... :-)
Tizenéves (agyi-szinten biztos)fiatalok "Haverok" mondhatták neked, és még a szivedre is vetted. NO-NO!
Minek bosszankodsz ilyeneken... nem érdemes.
Ha ennyire idegesít, hogy neked még nincs, akkor vegyél-vetess egyet. Akkor meg úgy is azt fogják mondani, hogy nem elég gyors, kicsi a kijelző.... vagyis csak kötekednek tovább, mert hagyod magad ilyennel felidegesíteni.
8/27 anonim válasza:
Az embereket te aszerint ítéled meg, hogy mi van a zsebükben? Szerinted egy telefontól valaki jobb lesz? Mert egy embernek nem az adja meg az értékét, hogy mennyire okos, vagy mennyire szép, vagy mennyire gazdag, hanem az, hogy mennyire jó.
9/27 anonim válasza:
Ja, és nincs androidos telefonom. Sőt! Nincs semmilyen telefonom.
10/27 A kérdező kommentje:
Pénzem az lenne rá pl . 1 galaxi minire csak én az érintőképernyöt annyira utálom . Ha lenne olyan okostelefon ami nem érintős akkor biztos vennék.Most amugy egy samsung chat 335 telom van.
2012. febr. 14. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!