Milyen androidos okos telefont ajánlanátok 45 ezer ft-ig?
Helyesbíteném az előző hozzászólót:
ebben a kategóriában nincs új, márkásabb készülék.
Van viszont kínai (ebay), ami annyira nem sz@r. Mondjuk úgy: az ára tükrözi az értékét.
ma 13:00
Megszólalt a hozzá értő látom.
Motorola Defy-t ajánlom főzött rommal. Pl.: (CM7)
Ennyiért kaphatsz újat.
Minden igényedet kielégítené.
Motorola Defy:
Sztem ez nagyon 60 ezer...
Amúgymeg egy 800Mhz es Android már eleve veszélyes, akad mint a rosseb(havernak pont ugyen iylen telefonja van.)
A kedves kérdező meg nekiáll főzött romokat feltelepíteni, meg Cynagen moddal széthaxolni a telefonját, amikor halávány lila gőze ninc sarról, h mit vegyen 45ért(jegyzem meg, minden tiszteletem a kérdezőé!).
Köszönjük utolsó, hozzászólásod szerzet nekem pár vidám percet!:)
Nem hiszem akadna, egy cortex a8 processzor. ( főleg, hogy 1200mhz-en vígan elmuzsikál)
Esetleg egy blade-ben levő első generációs qualcomm..
Ram van elég, böngésző csak úgy süvít ( főleg egy operával, és nem a minivel) Minden játék elmegy az erős gpu-ja miatt, főleg chainfire.. nem értem ezeket az alapozásokat. Nem kell 100 egy retkes telefonra.
Nemvolt megadva az állapota, elnézést, hogy merek új telefonokat belinkelni:)
Nem akartam felhozni, de a Motorla supportja itthon eléggé necces, hogy így fogalmazzak(igaz, most vette át ge ymásik cég, de akkor is csak most indul el).
Nemtudom, a barátomé elég lassú volt:D
ÉS mint írtam, kiutudja, hogy a kedves kérdező nekiáll-e főzött romokkal felhúzni a procit 1200-ra , ami lehet h 6hónapra csökkenti a telefon élettartamát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!