Milyen Androidos okos telefont ajánlotok, ami nagy képernyővel rendelkezik, gyors, és az ára is elfogadható?
Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 20:13
1/9 anonim válasza:
Samsung Galaxy Tab P1000
7 inch kijelző, 1024x600 felbontás, 16 GB belső memória 512 RAM
Szerintem hibátlan. És igen, jól írják. Laptop & tepefon egyben. Nem beszélve arról, hogy egy okostelefon meg egy laptop már tömegcikk, de egy tablet meg kuriózum :-)
2/9 anonim válasza:
"laptop és telefon is egyben" hát ez durva túlzás mert akkor laptop, ha van fizikai qwerty billentyűzete, de ennek nincs, csak érintős billentyűzete, de ettől függetlenül ár/érték arányban a galaxy s2 a legjobb
3/9 anonim válasza:
Okost telefont kérdezett, erre írt tabletet :D
Én ezeket javaslom neked:
Samsung Galaxy Ace - 3,5" kijelző 50.000 körül de gyenge felbontás
Motorla Defy - 3,7" kijelző 60-65.000 körül, nagy felbontás, ütés és víz álló, elég gyors, de nincs rá hivatalos Android 2.3
Xperia Neo - 3,7" kijelző 75.000 környéke
Nem tudom nálad mi számít elfogadható árnak. Ezek mind nagyon jól eltalált telefonok és meg is felelnek ezeknek az elvárásoknak amiket írtál. Én személy szerint a Defy-t választanám.
4/9 anonim válasza:
Motorola Defy-t javaslom Én is.
5/9 anonim válasza:
Motorola Defy egyértelműen. Víz és ütésállóság nélkül is magasan a legjobb lenne. Ha pedig kicsit is belenyúlkálsz a dolgokba, egy felsőkategóriás ~SGS gyorsaságú telefonod lesz.
6/9 anonim válasza:
Nagy képernyő az milyen nagy? Mert iPhone 3,5 Defy 3,7 SGS 4,0 SE Arc 4,2 SGS2 4,3 Dell Streak 5,0. Kinek mi a nagy :D
8/9 anonim válasza:
Note az gagyi, akkor inkább már LG Optimus 2X:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!