Nokia Lumia 800 vagy SE Xperia Ray?
Tudjátok egyáltalán mi az az Exmor? Azon kívül, hogy Sony fejlesztés, és hogy jól lát éjszaka is vagy részletgazdag fotókat lehet készíteni vele??
Elárulom, hogy ez az egész, egy reklámfogás ugyanis a szűrő és a fényérzékelő fel van cserélve. 8 megapixellel felvágnak és kész, van egy "nagyon jó" képalkotó szenzor a telefonban, hűűűűha.
A Nokiánál se jobb a helyzet. Ott a hagyományos módszerre hivatkoznak, hogy ilyen, meg olyan Karl Zeiss optika van benne, mert ez idáig oké....de nem egy nagy eresztés az se. Náluk is csak a szerencsés informatikusok dolgoznak azon, hogy tudják optimalizálni a kamerát a szoftverrel és pakolnak bele 56843541684356 millió beállítást. (Igen így van, mert a lumia 800 egész jó dolog mobilfotózás terén meg a Ray is, de a 710 egy kalap sz@r fotózás terén és majdnem ugyanaz a kettő (800 vs 710). És így van ez a Ray-el is.
hát most megint a Ray-felé hajlok, mert barinőmnek is Androidja van, és nagyon cool.
Ja és hogy (bocsi az offolásért) a Ray-nek is olyan a pinkódja mint a htc-nek? nem a pinkódja, hanem sima kódja amikor lezárod a billentyűzetet, ilyen körök jelennek meg, és az ujjadat húzogatni kell rajtuk, mert megvan hogy melyik irányba, és az egy ilyen kód.
Na ha tudjátok hogy miről beszélek, akkor
Jobb? Na azt megnézném...
Anyaghsználatban:lumia
Sebességben: lumia
Rendszer minősegben: lumia
Szépségben: relativ
Méret: relativ
És mert nem kedveled a Nokiát, nem kell leszaroznod, csak mert wp7 van rajta. Én se kedvelem az androidot, mégse szarozom le, mert egy jó konkurencia..a gyártók miatt.
kedves Sajtospálinka.
nem leszaroztam a Lumiát.
azért érdekes, hogy hónapokig gondolkodtam, hogy melyik telefont vegyem, mert ugyanúgy tetszett mind a kettő, ugyanolyan jók voltak az előnyei. Én szeretem a Nokiát, nincs vele semmi bajom. Az első telefonom Nokia volt, meg a második is. És ha "leszaroznám" a Nokiát, akkor talán nem írtam volna ki kérdésnek, hogy melyiket válasszam. nem gondolod?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!