Található a Neten valahol, letölthetö formába, Nokia c5-03 telóhoz kézi könyv képekkel leirással? Amit adnak hozzá a dobozba egy elnagyolt semmi!
Most fogok venni és érdekelne az értékelés, ha tudsz írni róla valamilyen infót. A netes tesztek nem érdekelnek, mert azokat eltudom olvasni a gyártóktól is.
Kb 2 hónapja van meg,nekem tetszik ez a teló,nem tudom
te mit várnál el vagy milyen célra kellene. Jól áttekinthetö, bár a használatija elégé elnagyolt és így
én is lassabban jöttem rá erre arra de a NET a Yutuube is
segitett. WiFin keresztül Neteztem vele én megfelelönek
találtam ezt a részét is. Még a navigációs résszel nem vagyok képbe de majd ügyködöm rajta
Hát ami érdekelne, hogy ez a navigációs dolog tényleg ingyen van-e a nokiáknál. Tehát ingyen oda vezet ahova programoztam? Van mikor ismeretlen helyekre kell mennem, ezért hasznát venném az autós navigációját. A wifiről annyit tudok, hogy vigyázni kell vele, mert van amikor számláz. Wifi csatlakozás elvileg ingyen, de neten olvastam, hogy pár ember kérdezte miért számlázot, ha ingyenes. Na de a navigációs része érdekelne. Meg ha jól tudom lehet benne változtatni az unalmas megszokot kinézetén.
Ez épp fizetős, de talán van jóval olcsóbb vagy ingyenes is. Csak körbe kell nézni.
Ez meg elvileg symbian anna kinézetét kölcsönzi.
A navigáció részéről az érdekelne, hogy tényleg ingyen van-e. Többi dologok már apróságok számomra. Ám használat útmutatót pdf-ben csak azt találtam. Ha azt kaptad hozzá és az a vacak akkor többet én se tudok. Nekem régen a samsung d-900 mobilhoz nem adtak semiféle használatit, de még neten se találtam. Csak jótállási volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!