Hogy kell telepíteni a Symbian Belle-t nokia 500-as készülékre?
Figyelt kérdés
Nokia,500,Belle2012. febr. 10. 16:09
1/5 anonim válasza:
Majd, ha elérhető lesz, akkor a gépeden levő ovi suite - vagy tudom is én, hogy vívják már a segédprogramját - meg fogja oldani.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ!és még az is problémám h nemtudom frissiteni a verziót azt hiszem valami 0010.006-os verzió kell és nem engedi frissiteni akkor mit tegyek?
2012. febr. 10. 16:22
3/5 sandor arnold válasza:
Hé figyuz a nokia 500 kivételével minden Symbian^3 telóra elérhető lessz a frissités de a nokia 500-ra nem ...sajnálom..énis caslódtam :(
4/5 sandor arnold válasza:
Jajj de bocsáss meg ahogy olvasgattam a következő hetekben lessz elérhető rá a frissités :) ugyhogy örülhetünk minda 2-en :) mert ezzel a bellével 100xjobb lessz
5/5 A kérdező kommentje:
hát igen én is nagyon várom az Annával nincs is semmi gond de nem árt 1kis újitás :)) és még annyi h tudnátok küldeni 1 linket h tudom letölteni a nokia ovi suite legújabb szoftverét?
2012. febr. 12. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!