Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPod Touchot vegyek és egy...

IPod Touchot vegyek és egy olcsóbb androidos telefont vagy csak egy drágább androidos telefont?

Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 16:27
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket :)
2012. febr. 10. 01:17
 22/32 anonim ***** válasza:
Na látod, ez a baj az android fanboyok többségével, hogy megkérdezed, hogy miben tud többet az android az iOS-nél, azt nem tud mást mondani, csak hogy az iOS szar.De nem tudja megmagyarázni a f@szkalap.
2012. febr. 10. 13:29
 23/32 A kérdező kommentje:
Szerintem az iOS és az Android között nem sok a különbség, de éppen elég. Az iOS egyszerűen jobb, teljesen más kezelni, "együtt élni vele". Viszont az android sem egy rossz rendszer, csak az a probléma vele,hogy nem 10 platformra kell megfelelnie, mint az iOS-nak, hanem legalább 100-ra... a Mac-ek is azért jobban a Windows-os vagy más rendszerű PC-ktől, mert nagyságrendekkel kevesebb gépre kell megfelelnie a rendszernek
2012. febr. 10. 14:56
 24/32 anonim ***** válasza:
Khhm... Nem értem. Mit kell azon veszekedni, hogy melyik a jobb? Mindettőben van olyan ami a másikban nincs benne. Akinek wi-fi hotspot kell, az vesz androidot. Akinek letisztult desing, az iPhone-t. Miért vennél két készüléket? Nem értem. Lassan ugyanannyi program van mindkét rendszerre. Én nagyon szeretem az iOS-t de higgyétek el! Azt nem magyar ember pénztárcájára szabták. Amit 40k-ért találtál, az nagyon szétharcolt darab lehet. Ha végül egy drágább androidos készüléket vennél, akkor ajánlom az egyik SE Xperia-t vagy egy Samsung Galaxy-t.
2012. febr. 10. 15:36
 25/32 anonim ***** válasza:
Előző vagyok és ezt még érdemes olvasgatni annak, aki elvakult iOS-hívő... [link]
2012. febr. 10. 15:39
 26/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Végülis egy SE XperiaSKk17i Mini Pro-t vettem 35ezerért 1 év garisan még fóliásan.. csak sajnos vodafone-os és még azt nem tudom, hogy hogyan függetlenítsem ki ha még a 4.0-ás rendszert is rá akarom tenni.. de még azt se tudom,hogy megéri e rátenni a 4.0-át
2012. febr. 10. 15:54
 27/32 anonim ***** válasza:
Majd írdd már meg, hogy mikor omlik össze először a rendszer.
2012. febr. 10. 15:59
 28/32 anonim ***** válasza:
Lesz rá hivatalos 4.0 És minek függetleníteni a hivatalos frissítéshez? Ha ki akarod nyitni a bootloader-t akkor tényleg függetleníteni kéne :(
2012. febr. 10. 19:34
 29/32 A kérdező kommentje:
Már kellett egyszer újraindítanom a telefont, mert szaggatott videófelvételnél a kép, viszont most frissítettem hivatalosan egy újabb szoftverre, így most stabilabb. Egyébként hol találok normális leírást a rootolásról és függetlenítésről?
2012. febr. 11. 01:26
 30/32 anonim ***** válasza:

Na, kezdődik a szopás az androiddal.Már az első napon.

Google: ikszpéria mini pro rootolás

2012. febr. 11. 09:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!