Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPod Touchot vegyek és egy...

IPod Touchot vegyek és egy olcsóbb androidos telefont vagy csak egy drágább androidos telefont?

Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 16:27
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam androidos telefonra az iPod mellé mert a legtöbb androidos telefon tud Wifi hotspotot igy akár útközben is tudok netezni az iPodról, vagy ti tudtok nem androidos telefont ami rendelkezik hotspot funkcióval?
2012. febr. 9. 17:08
 12/32 anonim ***** válasza:
Ez igaz. Bár van egy Mifi nevű dolog, a tré-mobil oldalán megtalálod. Ez lényegében egy wifi hotspot, a legolcsóbb előfizetés 3.990 Ft és ha jól emlékszem 3 giga adatforgalomig használhatod. Viszont ebben is van ugye akkumulátor, ami nem tudom, hogy meddig bírja.
2012. febr. 9. 17:25
 13/32 A kérdező kommentje:
de azzal meg az a baj,hogy telefonálni nem lehet, tehát kéne mellé még egy telefon is, az meg már 3 készülék.. Az úgy picit sok lenne mindig magamnál hordani. Olyan nem androidos telefon lenne jó amiben van wifi hotspot
2012. febr. 9. 17:28
 14/32 anonim ***** válasza:

1-2 kommentet elolvastam, főleg hülyeség.

Pl. hogy Android szar rendszer, bugos, stb.

Nincs vele semmi baj, kb azt tudja, mint az iOS, még többet is, csak az egyszerű (buta) embernek jobb az iOS, mert azzal nem kell szenvedni, bekapcsolja és megy.

Androidhoz meg egy minimális tudás jól jön, de ettől még nem rossz.

iOS-sel sincs semmi baj, szóval vagy iPod Touch, és egy gombos telefon (felesleges mellé még az is, hogy Androidos legyen), vagy egy drágább droid.

2012. febr. 9. 18:05
 15/32 anonim ***** válasza:

"Androidhoz meg egy minimális

tudás jól jön"

Csak az a baj, hogy hiába van hozzá tudásod, mert a legnagyobb hibáját a prioritáskezelését nem hiszem, hogy meg tudod oldani, utána meg az új rendszerre átírni a programokat. (Ha mégis, akk légyszíves oszdd meg velünk, hogy miként sikerült átírni a rendszert.

2012. febr. 9. 19:32
 16/32 anonim ***** válasza:
Ja, és mondd már el, hogy miben tud többet az ios-nél. Ezt gondolom csak tudod, ha az előzőt nem is.
2012. febr. 9. 19:33
 17/32 A kérdező kommentje:
Igen arra én is kíváncsi vagyok,hogy az android mivek tud többet mint az iOS
2012. febr. 9. 20:27
 18/32 A kérdező kommentje:
Gombos telefont egyébként bennék, csak egy gombosat sem ismerek ami nem zöld robotos és van benne wifi hotspot
2012. febr. 9. 20:29
 19/32 anonim ***** válasza:
Itt hátha írnak valami hasznosat.
2012. febr. 9. 20:33
 20/32 anonim ***** válasza:
2012. febr. 9. 20:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!