A Sony Ericsson Xperia Mini megéri az árát - kártyafüggetlenül, újonnan 50 000 HUF-ért? Melyik másik hasonló tudású éri meg az árát? (Folyt. Lenn)
Okostelefont akarok venni, android rendszerrel...és valahogy mindig az a telefon kerül az utamba. :)
Tavaly egy kártyafüggetlen Nokia C3-00-t vettem 46 000 HUF-ért kártyafüggetlenül...de annak a tudása igazából alsókategória. Így az azért kiadott összeg pénzkidobás volt részemről.
Most már egy komolyabb telefont akarok venni, max. 45-50 000 HUF-ért. A lényeg, hogy android rendszer legyen rajta, és bár lehessen rajta netezni is, ha kell, le lehessen tiltani is (hogy ne generáljon tudtom nélkül többezres díjat!).
Csak jeleztem, hogy hogy látom a vitát. :)
Am nagyon az SE Xperia Mini felé hajlok...
Én egyszer néztem a neten egy HTC Magic-et, és 31000HUF volt!
Először azt hittem meg fogom bánni... De nem bántam meg! Ez is okosteló, és nagyon sokat tud! Egy hátránya van: angol menüs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!