A Sony Ericsson Xperia Mini megéri az árát -
kártyafüggetlenül, újonnan 50 000 HUF-ért? Melyik
másik hasonló tudású éri meg az árát? (Folyt. Lenn)
Figyelt kérdés
Okostelefont akarok venni, android rendszerrel...és valahogy mindig az a telefon kerül az utamba. :)
Tavaly egy kártyafüggetlen Nokia C3-00-t vettem 46 000 HUF-ért kártyafüggetlenül...de annak a tudása igazából alsókategória. Így az azért kiadott összeg pénzkidobás volt részemről.
Most már egy komolyabb telefont akarok venni, max. 45-50 000 HUF-ért. A lényeg, hogy android rendszer legyen rajta, és bár lehessen rajta netezni is, ha kell, le lehessen tiltani is (hogy ne generáljon tudtom nélkül többezres díjat!).
igen azt azért kérdeztem mert arról már hallottam eleget, és mindenki azt ajánlotta, másikról akartam hallani te anyaszomorító, amm neked ennyire élvezetes mások energiáját itt szívni??? beteg barom vagy!
ÉN nem mondtam hogy szar!!!!!!!!! tom, az egy jó teló, csak nem akarok olyat venni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hányszor mondjam még el hogy felfogd????? elmebajos...
2012. febr. 2. 16:27
24/48 anonim válasza:
Na látod, nem az volt a kérdés, hogy te milyet akarsz venni...
2012. febr. 2. 16:30
25/48 BB Ádám válasza:
igen de belinkelted az én kérdésemet !!!! most arról beszéltem, amm neked sem az a célod hogy segíts a kérdezőn hanem hogy beleköss mindenkibe!!!!!!!!!!!!!! hallod! nagy a feszkó, azt itt van kit szidnod? ... -.-"
2012. febr. 2. 16:33
26/48 anonim válasza:
Csak azért jutott eszembe a kérdésed, mert ott is kizártad a legjobb telefonokat, mert valszeg utálod az se-t.
De itt azért nem kéne a kérdezőt átb@szni, mert herótod van az se névtől.
A kérdés nem az volt, hogy TE mit vennél...
2012. febr. 2. 16:40
27/48 BB Ádám válasza:
itt mindenki a saját véleményét mondja el, ahogy te is, mert nem látunk bele a kérdező fejébe, nekem semmi bajom a Sonykkal mint mondtam jó telefon, csak nem akartam olyan venni, volt már SE telefonom. de mind1, veled nem érdemes vitázni a semmiért,
2012. febr. 2. 16:44
28/48 anonim válasza:
Hàt veled se érdemes vitázni...
Most már jó telefon a sony, de azért a gyengébbeket ajánlod...
2012. febr. 2. 16:48
29/48 BB Ádám válasza:
én végig azt mondtam hogy a sony jó telefon! és a g. mini is jó! de ezt már 10x leírtam...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!