Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Sony Ericsson Xperia Mini...

A Sony Ericsson Xperia Mini megéri az árát - kártyafüggetlenül, újonnan 50 000 HUF-ért? Melyik másik hasonló tudású éri meg az árát? (Folyt. Lenn)

Figyelt kérdés

Okostelefont akarok venni, android rendszerrel...és valahogy mindig az a telefon kerül az utamba. :)

Tavaly egy kártyafüggetlen Nokia C3-00-t vettem 46 000 HUF-ért kártyafüggetlenül...de annak a tudása igazából alsókategória. Így az azért kiadott összeg pénzkidobás volt részemről.

Most már egy komolyabb telefont akarok venni, max. 45-50 000 HUF-ért. A lényeg, hogy android rendszer legyen rajta, és bár lehessen rajta netezni is, ha kell, le lehessen tiltani is (hogy ne generáljon tudtom nélkül többezres díjat!).

2012. febr. 1. 19:40
1 2 3 4 5
 11/48 BB Ádám ***** válasza:
igen tom az y ratyi, azoknak megfelel akik egyáltalán nem értenek hozzá mert a mini 1000x jobb és olcsóbb
2012. febr. 2. 15:28
 12/48 anonim ***** válasza:
Ja csak nem a galaxy mini, hanem az xperia mini...
2012. febr. 2. 15:37
 13/48 BB Ádám ***** válasza:
az még jobb.
2012. febr. 2. 15:40
 14/48 anonim ***** válasza:

Melyik?

Az xperia mini?

Akkor viszont miért galaxy mini-t ajánlgatsz, ami sokkal gyengébb?

2012. febr. 2. 15:47
 15/48 BB Ádám ***** válasza:
ha neki az tetszik,... egyértelműen jobb a Se mini, de olcsóbb a galaxy,és az se rossz teló
2012. febr. 2. 15:50
 16/48 anonim ***** válasza:

Ha ez neked rossz, akkor mi a jó?

Lefogadom nagy összegben, ha samsung lenne ráírva egész nap erre vernéd...

2012. febr. 2. 15:52
 17/48 BB Ádám ***** válasza:
100%
Nem b+ mert nem vagyok beteges hogy telóra izguljak, a másik te foggyos, én azt mondtam hogy a SE mini pro jobb mint a galaxy mini, de a galaxy mini is jó telefon...... te meg nyugodtan verd ki a telódra ha jólesik, utána olvasd el figyelmesebben amit írnak!
2012. febr. 2. 15:56
 18/48 anonim ***** válasza:

Jól van te fax, de itt nem rólam és rólad van szó...

Egyszerűen ne b@szd át a kérdezőt, mert nem kedveled a se-t...

2012. febr. 2. 16:05
 19/48 BB Ádám ***** válasza:
khm... én mit verem át a kérdezőt, azt mondtam jobb a SE mini, mint a galaxy mini de az se rossz, és ez igaz! menny el pszihológushoz!
2012. febr. 2. 16:06
 20/48 anonim ***** válasza:

Akárhogy nézem az első hozzászólásod, nem az jön le belőle, hogy az xperia mini-t ajánlanád, de ahogy nézem a másik válaszolónak se.

Off:

Pár hete te voltál aki egy kérdést tett itt fel...

Gondolom emlèkszel...

Ha nem akkor linkelek...

2012. febr. 2. 16:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!