Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefon jobb ha a...

Melyik telefon jobb ha a tudását nézzük iphone 4 vagy samsung galaxy s2?

Figyelt kérdés
Most ne az árat nézzétek hanem a tudást

2012. jan. 25. 20:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

,,de amit letöltök azt megkell venni meg játékot is jb nélkül használhatatlan...,,

Még jó , hogy nem támogatja a ,,kalózkodást,,...

,,a nem tudtam vele a saját mp3 aimat rátenni csak azt ajánlgatta h ezt meg azt a lédi gaga albumot vegyem meg,,

hát elég béna vagy , ha nem tudsz az ipodra számokat másolni iTunes el , de nembaj , ezeknek az idiótáknak készültek a how to , videók

,,Megvétel után 2 nappal végre meghllgathattam egy számot vele,,

gratulálok -.-

,,Nem kell bankkártya, meg anyám tyúkja a markethoz,,

Ha PC n regisztrálsz iTuneson keresztül , ott sem kell bankkátya - de anélkül , hogy akarsz vásárolni -.- ?

,, nincs fent 1 program 5ször a marketon,,

Appstore - n sem

,,illetve nincs is fent annyi szemét.,,

2x annyi szemét van ott , pedig appstoren 2x annyi alkalmazás van...

,,Tudod, úgy, hogy ha rádugom a sz@r kábelükkel a gépemre, ismeretlen eszközt jelez.,,

Tudod , iTunes szükséges hozzá -.-

Attól ,hogy 1 h*lyegyrek nem ért hozzá ,meg 1 androidfan , jön itt a h*lyeségekkel , mert neki nem tetszik és nemért az iTunes-hoz , fáj neki , hogy le kell tölteni kb 50 megás programot , attól még az emberek 98% a tökéletesen megvan iTunes mellett.

2012. jan. 29. 13:50
 12/16 anonim ***** válasza:

Az emberek 98%-a nemis tudja mit vesz...

"kalózkodás" hát ja ez van én nem veszek meg rá semmit se gépre se filmet se programot....leperkálok 240 et egy telóért aztán még fejegetnének....itunes-hoz lehet h. hülye vagyok de ahhoz h. egy cserélhető lemezre rámásoljam a cuccaim ahhoz nem....a netem lassú miután megvettem nem akarok még 50 megát sem letölteni...ha átviszem haveromhoz és kell egykét szám akkor mindjárt rakjak fel neki itunes a gépére....de tudom ha ezt megveszem akkor biztos nem vagyok annyira soher h. a haveromnak is vegyek eggyet meg vegyek 10x akkora netcsomagot meg meg megvegyem rá a többezres navigációs programot meg stb ezt is lehetne akár mondani....nem volt már elég pénze Steve Jobs nak még fejegeti az embereket az apple a halála után is a sok idióta meg ugrik ki a zsebéből egyből...androidnál ezek a megkötések csalafintaságok stb szóba sem jöhet azt csinálok vele amit akarok....

2012. jan. 29. 17:04
 13/16 anonim ***** válasza:
hát igen sok fejlesztő a magadfajta ember miatt nem ,,alkot,, -.-
2012. jan. 29. 19:18
 14/16 anonim ***** válasza:
még az a jó h. van egykét fafej aki megveszi ezeket a cuccokat...meg vesz rá zenét meg programot meg stb el tudják adni és amit eladnak vagy meg "alkotnak" az egyből kerül is fel a torrent oldalakra ahonnan én szépen le is töltöm és felrakom az ANDROIDOS telómra...csak előtte egy pipát behúzok h. "ismeretlen források engedélyezése" iphont is meglehet csinálni csak ahhoz jailbreak kell meg más program is h. rárakhasd a telepítőt...macerásabb meg nem lehet olyan szinten megváltoztatni a kinézetét mint az androidnak. az ára meg végképp felejtőssé teszi legalábbis számomra
2012. jan. 29. 19:51
 15/16 bp1985 ***** válasza:
Nem vagyok android fan, volt iphone-m is képzeld. Persze saját pénzből. Nincs csőlátásom az android felé, mivel van mellette winmobom, meg symbianom is. Én legalább tapasztalatból írtam le, nem csak a macbeszéljülös sz@rt olvasgatom, ahol persze hogy fikáz a sok applematyi, akik életükbe nem használtak androidot. Keress teamwiewert pl ios-re. Hopp, nem találsz. Nekem napi szinten kell.
2012. jan. 29. 20:23
 16/16 anonim ***** válasza:

az elvileg van

[link]

2012. jan. 29. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!