Melyik telefon jobb ha a tudását nézzük iphone 4 vagy samsung galaxy s2?
,,de amit letöltök azt megkell venni meg játékot is jb nélkül használhatatlan...,,
Még jó , hogy nem támogatja a ,,kalózkodást,,...
,,a nem tudtam vele a saját mp3 aimat rátenni csak azt ajánlgatta h ezt meg azt a lédi gaga albumot vegyem meg,,
hát elég béna vagy , ha nem tudsz az ipodra számokat másolni iTunes el , de nembaj , ezeknek az idiótáknak készültek a how to , videók
,,Megvétel után 2 nappal végre meghllgathattam egy számot vele,,
gratulálok -.-
,,Nem kell bankkártya, meg anyám tyúkja a markethoz,,
Ha PC n regisztrálsz iTuneson keresztül , ott sem kell bankkátya - de anélkül , hogy akarsz vásárolni -.- ?
,, nincs fent 1 program 5ször a marketon,,
Appstore - n sem
,,illetve nincs is fent annyi szemét.,,
2x annyi szemét van ott , pedig appstoren 2x annyi alkalmazás van...
,,Tudod, úgy, hogy ha rádugom a sz@r kábelükkel a gépemre, ismeretlen eszközt jelez.,,
Tudod , iTunes szükséges hozzá -.-
Attól ,hogy 1 h*lyegyrek nem ért hozzá ,meg 1 androidfan , jön itt a h*lyeségekkel , mert neki nem tetszik és nemért az iTunes-hoz , fáj neki , hogy le kell tölteni kb 50 megás programot , attól még az emberek 98% a tökéletesen megvan iTunes mellett.
Az emberek 98%-a nemis tudja mit vesz...
"kalózkodás" hát ja ez van én nem veszek meg rá semmit se gépre se filmet se programot....leperkálok 240 et egy telóért aztán még fejegetnének....itunes-hoz lehet h. hülye vagyok de ahhoz h. egy cserélhető lemezre rámásoljam a cuccaim ahhoz nem....a netem lassú miután megvettem nem akarok még 50 megát sem letölteni...ha átviszem haveromhoz és kell egykét szám akkor mindjárt rakjak fel neki itunes a gépére....de tudom ha ezt megveszem akkor biztos nem vagyok annyira soher h. a haveromnak is vegyek eggyet meg vegyek 10x akkora netcsomagot meg meg megvegyem rá a többezres navigációs programot meg stb ezt is lehetne akár mondani....nem volt már elég pénze Steve Jobs nak még fejegeti az embereket az apple a halála után is a sok idióta meg ugrik ki a zsebéből egyből...androidnál ezek a megkötések csalafintaságok stb szóba sem jöhet azt csinálok vele amit akarok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!