Melyik telefon jobb ha a tudását nézzük iphone 4 vagy samsung galaxy s2?
tudásban szinte 1 szinten van , lelehet állni vitatkozni a kijelzőről , hogy melyik ad szebb képet , élesebbet , a 2 telefon között nincs nagy külömbség
Ha választani kell az ilyen felsőkategóriás telefonok közül , akkor a kezelőfelületet kell nézni:
Én azért választottam az iPhone 4 et mivel letisztult a kezelőfelület ,nincs semmi túlbonyolítva , és szerintem jól döntöttem , 1 éve van meg , nem fagyott le a telefon , nem akad , imádom , csak ajánlani tudom
És nem azért nem írok az Sgs2 ről, mert iFag vagyok , hanem mert még csak 1x volt a kezemben így sajnos nem tudok róla sokmindent írni.
iTunes nélkül használhatatlan? - ezt hogy érted?
játékokat tudsz letölteni , és zenét is , tökéletesen működik iTunes nélkül is a készülék
és nem kell kábel mivel wifi -vel tud csatlakozni az iTuneshez (ha szükséges) , már a frissítéshez sem kell iTunes , se a 4/4s nél , se a 3gs nél
Akkor hol is vannak azok a korlátok?
iTunes nélkül használhatatlan? - ezt hogy érted?
Tudod, úgy, hogy ha rádugom a sz@r kábelükkel a gépemre, ismeretlen eszközt jelez. Rádugok egy androidosat a SZABVÁNY kábellel, egyből felismeri, bármit rá tudok másolni. Nem kell bankkártya, meg anyám tyúkja a markethoz, nincs fent 1 program 5ször a marketon, illetve nincs is fent annyi szemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!