Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerinztetek melyk a jobb a...

Szerinztetek melyk a jobb a HTC sensation XE vagy a samsung galaxy s 2?

Figyelt kérdés
(az ár nem lényeg!!)
2012. jan. 23. 15:18
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Kérdező, mint láthatod az oldal ilyen retardált HTC és Samsung fanboyokkal van tele.

A legegyszerűbb, ha bemész a boltba, kezedbe veszed mindkettőt és eldöntöd, hogy neked melyik tetszik.

2012. jan. 23. 22:16
 22/30 anonim ***** válasza:
Nyúlós lónyál, ez az ésszel megalkotott tökély egyébként minden újrainditásnál elfelejti a menü layoutomat, mindig át kell állítanom Grid-ről List-re. Tudsz erre valami megoldást?
2012. jan. 23. 22:24
 23/30 Nyúlós lónyál ***** válasza:

Utolsó: halvány lila gőzöm nincs miről beszélsz. Én egy átlagfelhasználó vagyok, kihasználom a telefon legtöbb funkcióját és nekem még soha nem felejtett el semmit.

Mellesleg nem azt írtam, hogy sok-sok egetrengető különbség van a két felület között, hanem azt, hogy sok apróság van, és ugye mint tudjuk, sok kicsi sokra megy. Szerintem sokkal korrektebb a hívás- és üzenetek kezelése is, értek ezalatt nem egy-két dolgot, de ezenkívül van még néhány fontosabb dolog. A Samsung-al nekem az a bajom, hogy szeret be-be lassulni, elég hamar ki lehet rajta fogni. Mielőtt belekötnél, volt már a kezemben nem egy, nekem egyáltalán nem tetszett az egész úgy, ahogy van... A csicsáról meg annyit, hogy sokan azért rinyálnak, hogy pl. a Symbian így meg úgy fapados, nos, hát a TouchWiz is. Ez legalább nem ;)

2012. jan. 23. 22:35
 24/30 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Ja vagy már értem miről írsz utolsó...
2012. jan. 23. 23:12
 25/30 anonim ***** válasza:

nekem galaxy s2-m van és az aksival tényleg gond van este kihúzom a töltőből reggelre pedig félig lemerűl

meg 2x is lefagyott úgy hogy ki se tudtam kapcsolni csak úgy ha kiveszem az aksit

a felbontásnál ha 3-4cm-nél közelebb hajolunk a képernyőhöz akkor látszódnak az apró kockák

a kialakítása tetszik de jobb lenne ha fém lenne

a vakunál nincs kifogásom és a kameránál sincs gyönyörű képeket/videókat készít

2012. jan. 24. 15:57
 26/30 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Én 20-30 centiméterről is kiválóan látom a kockákat :)
2012. jan. 24. 16:16
 27/30 A kérdező kommentje:
és mivan a sony ericsson xperia s-el tom hogy nem jelent meg de az nem lenne jobb mindkettönél??
2012. jan. 24. 19:33
 28/30 anonim ***** válasza:
Nem, esetleg HTC-vel egy szinten, de akkor is azt választanám.
2012. jan. 24. 20:29
 29/30 Nyúlós lónyál ***** válasza:
A HTC-nél nem...
2012. jan. 24. 20:58
 30/30 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Elég szánalmas, hogy Mr. Samsung leszavazott minden egyes olyan válaszolót, aki nem értett egyet a véleményével. Ez a jellemző a Samsung fanokra, csak így tovább...
2012. jan. 24. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!