1/20 Nyúlós lónyál válasza:
N9. Véleményem szerint a a MeeGo jobb. A Lumia 800 kapott hardveres kamera gombot, viszont eltűnt az előlapi kamera és kisebb lett a kijelző, ezzel együtt a felbontás is. Mellesleg az árát egyik sem éri meg, max. a felét.
2/20 A kérdező kommentje:
csak az a baj, h unokanővéremnek is olyan van, és ha olyat veszek, lehet h azt hiszi h én leutánzom :/
2012. jan. 21. 17:56
3/20 anonim válasza:
ennyi pénzért ne nokiát vegyél szarok rajta az operációs rendszerek android vagy ios 2 legjobb os
4/20 Nyúlós lónyál válasza:
Bár ne haragudj kedves kérdező, de amit leírtál az elég gyerekes gondolkozás. Olyat veszél amilyen tetszik, és ami jobb, ne mástól függően válassz, mert ez meg az. Mellesleg a mai Nokiák már tényleg nem a régi Nokiák. Ettől olcsóbban vehetnél sokkal jobb telefont.
5/20 anonim válasza:
inkább válazd a galaxy s2-t
csak ajánlani tudom
és az n9 vagy a lumia árából simán megvan
6/20 Nyúlós lónyál válasza:
Én meg azt mondom, hogy a Galaxy S2-t kerüld. Sok a bogárka. Ennyi pénzért a HTC Sensation az egyik legkiválóbb készülék. Fém, betonstabil és piszokgyors rendszer, és persze HTC.
8/20 anonim válasza:
s2 htc sensation vagy iphone 4 ennyi pénzért ezek sokkal jobbak
9/20 anonim válasza:
Hagyjátok már a szutyok androidokat...
Ha egyéniséget akarsz, N9. Eszméletlen jó telefon, teljesen megérte az árát.
Lumia is jó, sőt.. De engem valahogy jobban megfogott az N9.
10/20 Nyúlós lónyál válasza:
N9? Tényleg jó lenne, max. 70-80 ezerért, többet nem ér. Nem értem miért védik még mindig ennyire a Nokiát, aki már fogott normális Androidos készüléket a kezében, az rájött, hogy a Nokia ma már nem több, mint név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!