11/20 anonim válasza:
Én nem akarom védeni az N9-et de télleg nagyon jó teló...nem tudnád megmondani hogy az nokia nem is hasonlít semmiben a régebbi nokiákhoz...mellesleg gyors, 8MP kamera ami szuper képeket csinál bár sajnos nem xenon vaku hanem 2 Led de így is pár méterig teljes sötétben is zajmentes képet csinál,de Lumia 800 is nagyon sok mindenben hasonlít a N9-re !!
12/20 anonim válasza:
de fogjátok fel hogy fos rajta az operációs rendszer ezért nem ér meg ennyit nem magával a készülékkel van gond :D 1 androidon vagy ios on minden fent van ami kell sokkal több alkalmazás van rá és nyilván sokkal jobb is ezért terjedt el
13/20 Nyúlós lónyál válasza:
Szerintem nem az operációs rendszer a nagy hiba. Oké, a MeeGo-val felhagytak, de ha nem is egy Android, még nem néz ki rossznak. Az nagy baj az árral van, és azok fejében, akik el mernek ennyit kérni egy olyan telefonért, ami nem több, mint kőkemény középkategória!
14/20 anonim válasza:
És mégis miért lenne jó az android? Én nekem edzem.ágában sincsen beállni a sorba. Nekem is legyen olyan, mint 10/8 embernek?:D Ez tökéletesen kielégíti az igényeimet..
Ha annyira szeretitek a droidot, vegyétek, használjátok.. Van aki az egyediséget keresi a telefonokban és a Nokiával meg is találhatja azt.
15/20 Nyúlós lónyál válasza:
Mi az egyedi a Nokiában? Az, hogy az N9 az egyedüli MeeGo-s telefon? Lehetett volna egy normális rendszerük, de eldobták a szemétbe? Szép, ez tény, de ennyi és nem több.
16/20 anonim válasza:
Szerintem a Symbian is nornailzákódott.. Alacdonyabb árkategóriában, mint pl az 500, eszméletlen jó kis telefon. Meg nekem tetszik is a Symbian rendszere.
17/20 Nyúlós lónyál válasza:
Jah, csak épp az 500 is kegyetlenül túl van árazva :D
18/20 A kérdező kommentje:
csak az a baj, h én ink olyan telót vennék, amin nincsenek gombok elöl, csak oldalt mint pl a N9 v a Lumia 800
ilyen teló van androidban? (ár nem számít)
2012. jan. 25. 21:46
19/20 Nyúlós lónyál válasza:
A Lumia 800-on vannak gombok, érintésre reagálnak. Ha ilyen jó, akkor ott az összes HTC szinte, majdnem az összes körbeveri ezeket fele ilyen áron. A Samsung-okon és a Sony-kon van fizikai gomb, legalább egy elöl.
20/20 anonim válasza:
nekem androidos telefonom van és őszíntén kinemálhatom hiányzik a régi windows phone 6-os egyéniség.Tényleg mindenkinek aki megengedheti androidos teloja van. Egyébként minden samsung az apple-re hasonlit csak sokkal csunyább én még ebben a hónapban eladom a droidom és veszek egy lumia 710-est(azért csak 710-est mert a 800 meg a 710 kb ugyanaz, csak a 800-on amoled kijelző van meg 8 mp-s kamera.De van aki szereti droidot, megértem. De én nem szeretem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!