Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerinztetek melyk a jobb a...

Szerinztetek melyk a jobb a HTC sensation XE vagy a samsung galaxy s 2?

Figyelt kérdés
(az ár nem lényeg!!)
2012. jan. 23. 15:18
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Megmutatod hol írtam, hogy nem szabad az Xperia S-t megvenni?

Én úgy emlékszem a gyerek kérdezte, hogy milyen telefon lesz, leírtam neki, hogy első negyedévben jó, Q2-ben pedig középkategória. (ahogy az S2 és az XE is)

De lehet rosszul emlékszem, ez esetben kérlek linkeld, hol írtam, hogy ne vegyen Xperia S-t.

2012. jan. 23. 20:03
 12/30 anonim ***** válasza:
Most figyi. Ki nem sz*arja le h 2magos az s2 amikor az UI egy nagy szar. htc XE sokkal jobb, mert a htc messze viszi a mobilpiacot a hTC Sense 3.0 vagy 3.5 rendszerével! A TouchWiz egy nagy fos.
2012. jan. 23. 20:05
 13/30 anonim ***** válasza:

Felejtsd el ezt az oldalt, ha ilyen ügyben akarsz tanácsot kérni.

Esetleg látogass el egy szakmai fórumra, XDA-ra pl: [link]

2012. jan. 23. 20:09
 14/30 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..

Mondjuk úgy hogy nagyon nem ajánlottátok, de ha galaxy akkor ez már szóra se érdemes...

2012. jan. 23. 20:09
 15/30 anonim ***** válasza:

Nem ajánlgattam, azt se mondtam, hogy ne vegye meg.

Leírtam neki a tényeket. Nem értem mi a problémád ezzel.

Itt meg nyilván nem említettem meg, hiszen a kérdés nem az, hogy milyen telefon lesz az S2 és az XE hónapok múlva, hanem, hogy a kettő közül jelenleg melyik a jobb.

Azt sem értem miért galaxyzol, mikor nem foglaltam állást egyik telefon mellett sem. Annyit írtam, hogy ne itt kérjen tanácsot ilyen ügyben, hanem nézzen szét ezzel foglalkozó oldalakon és linkeltem párat.

2012. jan. 23. 20:18
 16/30 Nyúlós lónyál ***** válasza:

A válaszíró 46%-ban hasznos válaszokat ad.

Nem gyerekek, csak azért írod ezt, mert Samsung fan vagy, és azok nem szeretik a csalódást és ellenvéleményt.

73 százallékosnál a pont. A Sense Vs. TouchWiz-t kell megnézni. A különbség egetrengető. A HTC Sense-et nemhogy megverni, se egyelőre megközelíteni sem lehet.

2012. jan. 23. 20:50
 17/30 anonim ***** válasza:
0%

Elmondod mit tud a Sense, amit a TouchWiz nem, vagy ami marketről nem beszerezhető?

Vagy azért jobb, mert neked jobban tetszik?

2012. jan. 23. 21:05
 18/30 anonim ***** válasza:
0%
Nem kötekedésből kérdezem egyébként, csak tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi ez az "egetrengető különbség".
2012. jan. 23. 21:29
 19/30 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Az egy dolog, hogy a TouchWiz ronda. Ezenkívül a Sense átgondoltabb, kezelhetőbb. Apróságokra nem térnék ki, mi a különbség, mivel ugye google a barátod! A rendszerről meg ne is beszéljünk, hogy az egyik egy összedobott instabil trotty, a másik pedig egy betonstabil, ésszel megalkotott tökély.
2012. jan. 23. 21:52
 20/30 anonim ***** válasza:

Az, hogy rondább, teljesen szubjektív. Én meg azt mondom, hogy a Sense csicsás fos. Ennek mi értelme?

Hidd el gugliztam már, nagybátyám HTC Desire S-ét is kipróbáltam. Valóban, teljesen korrektül összerakott a Sense, de még mindig nem értem, mik az általad emlegetett egetrengető különbségek. Kérlek legalább 1db egetrengető különbséget írj.

Az instabilitása miben nyilvánul meg a TouchWiz-nek?

2012. jan. 23. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!