Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Symbian Belle jobb, mint az iOS?

Symbian Belle jobb, mint az iOS?

Figyelt kérdés
2012. jan. 22. 08:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

a symbiannak is van szabadsága, csak egy két trükköt el kell végezni :Dén pl Belle-n abrátom telóján meg tudtam változtatni a notifications bar-t, néhány képpel, és nagyon menőn néz ki :D másrészt, a symbiant egyszerűbb kezelni mert néz szét a mobiltelefon kategóriában gyakorikérdéseken, és fórumokon. mindenhol android, hogy kell ezt, hogy kell azt, miért merül, miért nem megy stb... symbiannal nincs gond. symbianra is van minden app ami egy norm embernek kell, de vannak prémiumok is. androidra sok szar app van, ráadásul az 50%-uk vírus.

a samsung csak hardveresen add ki jobb telókat, de ha nincs design, felhasználói élmény egy nagy szar. symbianos telók igaz nem vami erős hardverrel szerelt telók, de sokkal stabilabbak tudnak lenni, mint egy 2magos processzoros telefon.

2012. jan. 28. 12:28
 12/15 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Abban igaza van az utolsónak, hogy a Symbian kezelése egyszerűbb, de az app-os dologgal nem értek egyet. Anno én is azt hittem, hogy van ide minden, de előbb-utóbb sok olyan alkalmazás jött a képbe, amit Symbian-ra képtelen voltam megszerezni, Androidra viszont egy rakás volt. Az is igaz, hogy rengetes a fölösleges cucc, ám saját tapasztalatom változtatta meg a véleményemet az Android irányába.
2012. jan. 28. 13:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Azért az igazsághoz hozzátartozik, h ha symbianod van, es egy konkret app-ot keresel, es azt csak androidra talalod az mereg. De ilyen van forditva is! ;)
2012. jan. 28. 16:02
 14/15 Nyúlós lónyál ***** válasza:
pl.? :)
2012. jan. 28. 16:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Megmondom őszintén 20 alkalmazás ha van a Belle-s telómon ami fel is van telepitve.Olyan alkalmazások amik nem valami funkciónalitáshoz kell,mint Androidnálde azokat se használom napi vagy heti szinten.Azon kivül 10-15 van a memóriakártyán amire VALAMIKOR EGYSZER szükségem lehet.Nem értem kinek mire kellene az a sok app?!Csak a helyet foglalja a telefonon!Ha valamelyikre szükség lesz,akkor feltelepitem,mert az is max.1-2 perc.
2012. jan. 28. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!