Melyik okos telefon a jobb?
Figyelt kérdés
Nokia 700, Zte skate, Samsung galaxy ace, SE live, Motorola defy +, Se xperia mini pro?2011. nov. 20. 15:21
2/17 anonim válasza:
A legjobb a Defy+. Utána a Mini Pro, Live, Skate, Ace, Nokia 700.
3/17 anonim válasza:
defy +, de a neo is ilyen árkategóriában van
4/17 anonim válasza:
Én a helyedben a galaxy ace-t venném , nekem az van , vagy amit még ajánlani tudok az a Sony Ericson Xperia mini Pro. ismerősömnek az utóbbi van és nekem is nagyon tetszik , kicsi kompakt és erős. A kamera nem rossz egyik ben sem a fenti kettőben, a galaxy-ban pedig csak 800 Mhz-s a processzor. De nem az számít hogy most 1 gigahertz vagy 800 Mhz. Ez nem annyira lnyeg. Nokia-t nem ajánlom a Symbian az egy sz@r. A zte egy kínai vacak aminek csábító az ára. A motorola az mindig is motorola marad+arra ha jól emlékszem nincsen már 2.3.4-es frissíttés.Az SE live pedig elég hülyén néz ki szerintem. Remélem segítettem.
7/17 A kérdező kommentje:
Am 17 éves srác vagyok... Nekem mind tetszett.
2011. nov. 20. 15:54
8/17 Nyúlós lónyál válasza:
A felsoroltak közül az Ace a leggyengébb darab. A Sony-t vagy a Motorolát vidd.
9/17 anonim válasza:
Nokia 700. A többi a nyomába se ér, plusz ramaty összerakásúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!