Melyik Androidos telefon a jobb?
Miért mondjátok, hogy nem jó a wildfire s? Nekem többen mondták, hogy szeretik..
Amúgy a defy+ biztos jó!
Nincs ellenszer, miután ahogy a cikk is írja az Android felhasználók nem figyelnek a biztonságra. Amíg 6millió fajta alkalmazást töltögettek le megbízhatatlanabbnál megbízhatatlanabb oldalakról, és gondolkozás nélkül telepítitek azokat a telefonotokra, addig nem is lehet ellenszer. Ha nem kezdenek el az Android felhasználók a biztonsággal foglalkozni akkor ami ma az operációs rendszer előnye jövőre könnyen a hátrányává válhat.
Nekem BlackBerry-m van, egy vírus nem sok, annyit se írtak még rá. Miért? Mert a cégnek, és a felhasználóknak is a legfontosabb szempont a biztonság, amit nem áldoznak fel azért hogy 2 dollár helyett ingyen telepítsék a Plants vs. Zombies-t.
Tudom, bocsánat, a kérdéshez nem tudok hozzászólni mert miután a BB-ket preferálom soha nem volt még semmilyen más márkájú telefonom (egy iPhone 3 kb. egy hónapig, de nem bírtam, eladtam), ezáltal fogalmam sincs hogy az általad említett háromból melyik a legjobb...OFF, tudom, bocs:) Annyit vágok a kérdésről amennyit a neten elolvasok illetve megnézek, vagy amit ismerősöktől hallok akik más telóval nyomulnak, de ezek nem mindig megbízható információk, ezért nem akartam beleszólni sem:)
Az Android meg olyan amilyen, picit nekem hasonlít a "sikertörténete" a Windowséra, könnyen használható, színes, csillog, villog, testreszabható és nem utolsó sorban nagyon elterjedt, de ennek az az ára hogy ahogy egyre többen használják, egyre több szeméttel lesz tele, és nagyon sokan lesznek mellesleg akik a tömegből vagy éppen a biztonságra való odafigyelés hiányából próbálnak majd hasznot húzni. Ha pedig mindenkinek lesz már egy-két rossz tapasztalata, akkor el fognak kezdeni az emberek más alternatívák után nézni, és az Androidra azért van pár.
Na még egyszer bocsánat hogy belepofáztam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!